Al onze merken in 1 overzicht

Van HPL en melamine tot aan fineer en Solid Surface, Baars & Bloemhoff biedt een uiteenlopend assortiment decoratieve materialen van vooraanstaande merken. Anno 2017 zijn duurzame oplossingen niet meer weg te denken uit ons assortiment. Merken als MOSO Bamboe en Organoid zetten een grote stap in de groene richting. Voor exclusieve texturen ben je bij ALPI, Viroc of Finsa Studio Collectie aan het juiste adres. Natuurlijk vind je ook de zeer populaire decoren van grote namen als Pfleiderer, HI-MACS en Decospan bij ons terug.

Voor actuele nettoprijzen raden we je altijd aan om contact op te nemen met één van onze verkoopvestigingen. De brutoprijs van het materiaal bereken je eenvoudig met behulp van onze calculatielijst.

Materiaalinspiratie

Opzoek naar meer inspiratie? Neem een kijkje bij Broeinest Eindhoven, Broeinest Rotterdam of ons inspiratiecentrum in Amsterdam. Daar zijn de materialen van onderstaande merken als staal te bewonderen, op minimaal A4 formaat. De materialenbibliotheek en onze stalenwanden zijn inmiddels net zo overzichtelijk ingericht als het ‘Baars & Bloemhoff Kleurenboek’. Gerangschikt op sfeer en kleur in plaats van merk. Zo vind je de UNI-kleur die bij jouw interieur past.

Sluit

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen