Homapal

Homapal staat voor onderscheidende series HPL van zeer hoge kwaliteit. Homapal is de specialist als het gaat om HPL met een metalen toplaag. Daarnaast beschikt Homapal over een collectie magnetisch HPL.

Bestel Homapal direct online

Metaal

Handbewerkt metaal, koper, messing en goud. Het is allemaal terug te vinden in de metaalcollectie van Homapal, specialist op het gebied van HPL. De collectie is zeer breed en biedt uitstekende oplossingen voor de invulling van huidige trends. Laat je verrassen door de mogelijkheden die deze collectie je te bieden heeft.

  • Uniek en van zeer hoge kwaliteit
  • Brede collectie, snel verkrijgbaar
  • Makkelijk verwerkbaar


Magnetico

Magnetico is het antwoord op elke vraag naar decoratieve panelen die ook functioneel gebruikt kunnen worden als schrijfbord of om mededelingen aan te hechten. De Magnetico-collectie van Homapal bestaat uit een grote variëteit aan kleuren waaronder de veelgevraagde varianten Blackboard (krijt) en Whiteboard (stift).

  • Wit beschikbaar in mat en glanzend (mat voor beamers)
  • Zeer hoge kleefkracht.
  • Wit beschikbaar in mat en glanzend.
  • Brede collectie kleuren magnetisch, verrassingen in uw project. 


Materiaalsoort:
HPL

Afmeting(en): 2440 x 1220 mm

Dikte: 1 mm

Milieu eigenschappen: FSC behoort tot de mogelijkheden

Bijzonderheden: De Magnetico-serie bezit een magneetfolie onder de toplaag, waardoor deze een zeer hoog magneethoudend vermogen heeft. Decor Magnetico wit is er in twee uitvoeringen: mat en glanzend. Als er veel met een beamer gewerkt wordt, adviseren wij de matte uitvoering.

Bestel direct uit onze Homapal collectie
Sluit

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen