Update: via dit bericht willen we je informeren over <a href="/update-marktontwikkelingen-hout-plaatmateriaal-cms-update-marktontwikkelingen-hout-plaatmateriaal">de huidige uitzonderlijke marktontwikkelingen</a>

Really

Solid Textile Board en Acoustic Textile Felt van Really zijn hoogkwalitatieve producten gemaakt van end-of-life katoen en wol afkomstig uit de mode- en textielindustrie en huishoudens. Tijdens de productie worden geen kleurstoffen, water of giftige chemicaliën gebruikt en er wordt alleen recyclebaar afval gegenereerd. Het gebruikte materiaal kan uiteindelijk opnieuw worden gegranuleerd en worden omgevormd tot nieuwe platen. Als voorstander van circulair ontwerpen stimuleert Really innovatieve concepten die de levensduur van textielbronnen verlengen.

Really is ontwikkeld om een bijdrage te leveren aan de reductie van de enorme hoeveelheid textielafval. Haar materialen dagen ontwerpers en architecten uit om het gebruik van benodigde middelen en materialen te heroverwegen en te ontwerpen met een circulaire gedachten.

  - Really is zeer eenvoudig te verwerken
  - Really is circulair en is ontwikkeld is om een bijdrage te leveren aan de reductie van de enorme hoeveelheid textiel afval
  - Really is een product van Kvadrat. Kvadrat werkt altijd voor én samen met designers
  - Baars & Bloemhoff levert de Really collectie direct uit voorraad
  - Voor 17:00 besteld, de volgende leverdag in huis

Bestel Really direct online

Solid Textile Board

Solid Textile Board is, compact plaatmateriaal, geproduceerd van gebruikt textiel en productieresten uit de Kvadrat wollen stoffen productie. Het plaatmateriaal bestaat uit gerecycled katoen en/of wol. Solid Textile Board kan, afhankelijk van de toepassing, als een duurzaam alternatief voor bestaande plaatmaterialen toegepast worden. Solid Textile Board is verkrijgbaar in vier kleuren: Cotton White, Cotton Blue, Wool Slate en Wool Natural. Deze platen zijn tevens medio mei 2019 verkrijgbaar met een Melamine Toplaag afwerking.

Afmeting(en): 3000mm (± 10mm) x 1100mm (± 2mm)

Dikte: 7,6mm (± 0.4mm)

Dichtheid: 1200kg/m3

Bijzonderheden: bestaat uit 70% textiel + 30% thermoplastic
Really, Acoustic Textile Felt

Acoustic Textile Felt is een geluidsabsorberend én decoratief materiaal. Really, Acoustic Textile Felt wordt geproduceerd volgens hetzelfde proces als Solid Textile Board. Het bestaat uit katoen of wol. Het Felt het lijkt esthetisch op het Solid Textile Board, maar voelt zacht aan. Het verwijst hiermee nog sterker naar de tactiliteit van textiel. Het vilt is verkrijgbaar in vier kleuren: Cotton White, Cotton Blue, Wool Slate en Wool Natural.

Afmeting(en): 3050 x 1180 mm

Dikte: 10mm (± 1mm)

Dichtheid: 100kg/m3

Bijzonderheden: bestaat uit 70% textiel + 30% thermoplastic
Bestel Really direct online
Sluit

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen