Abet Laminati

Abet Laminati staat bekend als de trendsetter uit Italië, die keer op keer nieuwe designs en kleuren uitbrengt. Samen met architecten, ontwerpers en kunstenaars heeft Abet Laminati, HPL verheven van een imitatieproduct tot een volwaardig designmateriaal. Abet Laminati presenteert haar uitgebreide collectie in diverse series. Van de unikleuren uit de serie Colours tot de, niet van echt te onderscheiden, houtdecoren uit de Legni-serie. Van de fantasierijke decors uit de Diafos serie en de unieke grote bloemen uit de Serigrafia serie tot de schitterende 3D effecten uit de Silver serie. Het is daarnaast ook mogelijk je eigen design digitaal te laten verwerken in jouw unieke plaat HPL.
Bestel Abet Laminati direct online

Interieurtoepassingen

Abet Laminati houdt de milieuvoorschriften in acht bij de productie van haar materialen. Zo heeft men een volledig recyclebaar materiaal ontwikkeld uit productieafval, genaamd Tefor®, en houden de grondstoffenleveranciers zich aan de door FSC gestelde normen.

Materiaalsoort: HPL

Afmeting(en): 3050 x 1300 mm

Dikte: 0,9 mm

Bijzonderheden: Vrijwel alle decors zijn ook verkrijgbaar als massieve, zelfdragende plaat in diktes van 3 tot 20 mm (Volkern). Dit volkern wordt standaard geleverd met een bruine kern, maar is ook leverbaar met een witte, zwarte of grijze kern. Op aanvraag is het leverbaar in een brandvertragende kwaliteit.

Polaris

Polaris is een HPL met acryl in de toplaag dat op een speciale manier is uitgehard. Het materiaal heeft een matte, fluweelzachte oppervlakte-afwerking die extra stoot- en krasvast is, hittebestendig en geen vingerafdrukken achterlaat. Het is zeer geschikt voor zowel verticale als horizontale toepassingen waar het materiaal veel te verduren heeft. De collectie van Polaris bestaat uit 10 kleuren en is leverbaar in 0,9mm. Daarnaast is Polaris ook leverbaar met een gekleurde kern als HPL en HPL Compact in de diktes 10 en 12 mm.

Materiaalsoort: HPL met acryl toplaag

Afmeting(en): 3050×1300 mm, 4200×1300 mm

Dikte: 0,9 mm, 1 mm, 1,2 mm, 10 mm, 12 mm

Bestel direct online onze Abet Laminati collectie
Sluit

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen