Sluiten

Shinnoki 3.0

Het fineerhout Shinnoki 3.0 is zo afgewerkt, dat het direct klaar is voor gebruik. Met Shinnoki beschik je over een rijke keuze aan stevige en kwaliteitsvolle platen in fineerhout, klaar om te verwerken in elk interieur. Ons gamma van maar liefst 16 uiteenlopende designs is afgestemd op alle mogelijke stijlen, van klassiek tot trendy.
Bestel Shinnoki direct online

Ontdek de collectie

Kies hieronder een fineer uit de Shinnoki collectie en bekijk direct hoe het fineer overkomt in een ruimte, vanuit diverse hoeken. Op zoek naar meer informatie over het materiaal of wil je een monster bestellen? Klik dan op de 'meer info' button onder de foto, super makkelijk!

*Dit is een digitale impressie van de decoren, we adviseren je dan ook om een sample met het gewenste decor te bestellen om op eigen inzicht te beoordelen.

Hele platen uit Shinnoki collectie als download beschikbaar

Ideaal voor in je 3D-tekenprogramma (zoals SketchUp, Vectorworks, etc.) hebben we de gehele Shinnoki Collectie nu beschikbaar als download met daarin hoge resolutie foto’s van de gehele platen.

Download hier de afbeeldingenDe looks en de kwaliteit

Een belangrijke troef van de Shinnoki plaat is zijn stabiliteit. Dankzij de mixmatch techniek heeft hij de looks en al het goede van een massieve plaat, zonder de nadelen ervan. Daardoor staat de Collection 3.0 van Shinnoki garant voor een uniforme kwaliteit met het natuurlijke, levendige aspect van hout dat zowel zichtbaar als voelbaar is. Ons gamma biedt een uitgebreide keuze aan kleuren, stijlen en houtsoorten, met alleen al voor eiken 7 verschillende varianten.

De voordelen van Shinnoki op een rij

  • Verkrijgbaar als kant-en-klare gefineerde MDF plaat of fineer op HPL backing
  • Consistente kleuren door industriële beitsing
  • Een massieve look dankzij de mixmatch techniek
  • Direct uit voorraad leverbaar
  • Makkelijk en snel te verwerkenAstrata Slats: het alternatief voor massief houten balken

Met Astrata Slats voeg je een extra dimensie toe aan jouw maatwerk interieur. Deze gefineerde balken zijn vervaardigd uit MDF en een toplaag van 0,6 mm fineer. Je hebt de keuze uit twee fineersoorten: onbehandeld eikenfineer en Ivory Oak van Shinnoki. Het voordeel van Shinnoki is dat de balken al zijn afgewerkt met beits en vernis en je ze prachtig kunt combineren met meubels vervaardigd uit Shinnoki Ivory Oak platen. De balken zijn zowel driezijdig als vierzijdig leverbaar, waarbij de driezijdige variant de beste en voordeligste keuze is als het om wand- en/of plafonddecoratie gaat. De vierzijdige balken zijn rondom volledig gefineerd en kunnen hierdoor als een afzonderlijk element worden gebruikt. Het voordeel hiervan is dat je met een reeks balken eenvoudig een semi-transparante wand vormt om een ruimte te verdelen. Waar je voorkeur ook naar uit gaat; met de Astrata Slats van Decospan sla je de plank nooit mis!

Bestel Astrata Slats direct online

Download informatie Shinnoki

Meer downloads

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen