Shinnoki 3.0

Het fineerhout Shinnoki 3.0 is zo afgewerkt, dat het direct klaar is voor gebruik. Met Shinnoki beschik je over een rijke keuze aan stevige en kwaliteitsvolle platen in fineerhout, klaar om te verwerken in elk interieur. Ons gamma van maar liefst 16 uiteenlopende designs is afgestemd op alle mogelijke stijlen, van klassiek tot trendy.
Bestel Shinnoki direct online

Ontdek de collectie

Kies hieronder een fineer uit de Shinnoki collectie en bekijk direct hoe het fineer overkomt in een ruimte, vanuit diverse hoeken. Op zoek naar meer informatie over het materiaal of wil je een gratis monster bestellen? Klik dan op de 'meer info' button onder de foto, super makkelijk!

*Dit is een digitale impressie van de decoren, we adviseren je dan ook om een gratis sample met het gewenste decor te bestellen om op eigen inzicht te beoordelen.


Hele platen uit Shinnoki Collectie als download beschikbaar

Ideaal voor in je 3D-tekenprogramma (zoals SketchUp, Vectorworks, etc.) hebben we de gehele Shinnoki Collectie nu beschikbaar als download met daarin hoge resolutie foto’s van de gehele platen.

Download hier de afbeeldingen

De looks en de kwaliteit

Een belangrijke troef van de Shinnoki plaat is zijn stabiliteit. Dankzij de mixmatch techniek heeft hij de looks en al het goede van een massieve plaat, zonder de nadelen ervan. Daardoor staat de Collection 3.0 van Shinnoki garant voor een uniforme kwaliteit met het natuurlijke, levendige aspect van hout dat zowel zichtbaar als voelbaar is. Ons gamma biedt een uitgebreide keuze aan kleuren, stijlen en houtsoorten, met alleen al voor eiken 7 verschillende varianten.

De voordelen van Shinnoki samengevat:

  • 16 verschillende designs, van klassiek tot hedendaags
  • Consistente kleuren door industriële beitsing
  • Een massieve look dankzij de mixmatch techniek
  • Onmiddellijk leverbaar
  • Duurzaam
  • Makkelijk en snel te verwerken

Specificaties

Materiaalsoort: Houtfineer

Afmeting(en): 2790 x 1240 mm

Dikte: 19mm

Milieu eigenschappen: Standaard PEFC gecertificeerd

Bijzonderheden: Beits op waterbasis. Shinnoki 3.0 is standaard FSC en non-added urea formaldehyde gecertificeerd, dit is dé milieuvriendelijke fineerplaat.

Bestel direct online onze Shinnoki collectie

Download informatie Shinnoki

Meer downloads
Sluit

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen