Sluiten

Veelzijdige houtoplossingen van Decospan

Decospan houtineer brengt de warme look van hout naar het interieur. De collecties van Decospan zijn net zo veelzijdig als hout zelf. Fineer leeft en ieder decor is uniek. En dat is nou net de charme van dit natuurlijke materiaal.

Decospan op hele plaat in Broeinest

Een selectie van deze fineren samen met de collecties van Querkus, Shinnoki en Nordus zijn als hele plaat te zien in de materialenbibliotheek van onze Broeinest locaties. Zo krijg je een goede indruk van het materiaal, maar ieder fineer is uniek en de uiteindelijke plaat kan altijd subtiele verschillen in kleur of houtpatroon vertonen.Infinite wood van Decospan

Wil je nu aan de slag met houtfineer en ben je op zoek naar consistentie van de look van de plaat, dan kan je kiezen voor de Infinite Wood collectie. Bij deze fineer collectie zijn continuïteit en creativiteit het uitgangspunt. Via een specifieke techniek maakt Decospan het mogelijk fineer te vervaardigen uit echt hout, maar niet uit de echte houtsoort. Dit betekent een duurzaam materiaal met een constante tekening en kleur waardoor oneindig geschaald kan worden voor grote projecten.Astrata Slats: het alternatief voor massief houten balken

Met Astrata Slats voeg je een extra dimensie toe aan jouw maatwerk interieur. Deze gefineerde balken zijn vervaardigd uit MDF en een toplaag van 0,6 mm fineer. Je hebt de keuze uit twee fineersoorten: onbehandeld eikenfineer en Ivory Oak van Shinnoki.

De onbehandelde variant is naar eigen wens af te werken met olie, beits of vernis. De balken zijn zowel driezijdig als vierzijdig leverbaar, waarbij de driezijdige variant de beste en voordeligste keuze is als het om wand- en/of plafonddecoratie gaat. De vierzijdige balken zijn rondom volledig gefineerd en kunnen hierdoor als een afzonderlijk element worden gebruikt. Het voordeel hiervan is dat je met een reeks balken eenvoudig een semi-transparante wand vormt om een ruimte te verdelen. Waar je voorkeur ook naar uit gaat; met de Astrata Slats van Decospan sla je de plank nooit mis!

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen