Querkus

Decospan biedt met “Querkus” een antwoord op de hedendaagse interieurtrend uit Noord-Europa. Duurzaam design door de combinatie van authentieke materialen met strakke, moderne elementen getuigt van vernieuwing zonder afbreuk te doen aan onze rijke geschiedenis.

Eikenhout staat hierbij centraal en kan in verschillende varianten als duurzaam product in een interieur worden toegepast. Enerzijds door het upcyclen van oude balken en anderzijds door ook nieuwe eikenbomen te verwerken. Deze verschillende grondstoffen worden gesneden tot fineerhout en via een uniek procedé aan elkaar verlijmd waardoor een uniek, massief beeld wordt bekomen. Deze techniek laat ook toe om verschillende fineerdiktes te vervaardigen waardoor er voor ieder budget of toepassing een oplossing wordt aangereikt. Het ambachtelijk karakter van dit natuurproduct komt nog meer tot uiting door het oppervlak te voorzien van 3D-effecten waardoor het hout gepolijst of net ruw aanvoelt.

De Querkus collectie bestaat uit drie verschillende series: Oak Natural, Oak Vintage en Oak Smoked.

Bestel Querkus direct online

Ontdek de collectie

Handig! Kies hieronder een fineer uit de Querkus collectie en onze configurator laat zien hoe het fineer overkomt in een ruimte, vanuit diverse hoeken. Keuze gemaakt? Bestel dan gratis het betreffende monster via de 'meer info' button onder de foto.

*Dit is een digitale impressie van de decoren, we adviseren je dan ook om een gratis sample met het gewenste decor te bestellen om op eigen inzicht te beoordelen.


Hele platen uit Querkus Collectie als download beschikbaar

Ideaal voor in je 3D-tekenprogramma (zoals SketchUp, Vectorworks, etc.) hebben we de gehele Querkus Collectie nu beschikbaar als download met daarin hoge resolutie foto’s van de gehele platen.

Download hier de afbeeldingen

Oak Natural

Voor Oak Natural worden enkel zorgvuldig geselecteerde eiken gebruikt, afkomstig uit streng gecontroleerde groeizones in Kroatië. Dit wordt verzekerd door het FSC-certificaat. Je kan dus zorgeloos genieten van de pure schoonheid van deze eiken. Deze platen zijn niet afgewerkt en kunnen naar eigen smaak gebeitst en gevernist worden. Een houtolie biedt eveneens een zuivere bescherming met behoud van het natuurlijke gevoel en de warmte van het fineer.

De 3 looks van Oak Natural zijn verkrijgbaar in 4 fineerdiktes (0,6, 1, 1,5, en 2 mm). Hoe dikker het fineer hoe massiever de look en hoe meer structuur er kan worden aangebracht.

Oak Vintage

Het verleden kunnen we een stuk doen herleven door deze oude materialen een nieuwe bestemming te geven. In een vorig leven heeft deze grondstof dienst gedaan in treinen. Decospan upcyclet deze materialen door ze een nieuw leven te geven in jouw interieur.

Oak Vintage Hoboken is beschikbaar in 2 fineerdiktes (1 en 1,5 mm). Hoe dikker het fineer hoe massiever de look en hoe meer structuur er kan worden aangebracht.

Oak Smoked

Oak Smoked Havana straalt pure mannelijkheid uit. Door het Kroatisch eiken in de kern te roken verkrijgt het een stoere uitstraling met een klassevol karakter. Het traditionele rookproces en de typische eigenschappen van eikenhout zorgen voor een krachtige look.

Oak Smoked Havana is beschikbaar in 2 fineerdiktes (0,6 mm en 1,5 mm). Hoe dikker het fineer hoe massiever de look en hoe meer structuur er kan worden aangebracht.

Bestel direct online onze Querkus collectie

Download informatie Querkus

Meer downloads
Sluit

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen