Viroc

Viroc is een cementgebonden vezelplaat, welke door middel van toevoeging van kleurpigment zijn unieke uitstraling verkrijgt. De samenstelling bestaat uit naaldhoutvezels en cement. De flexibiliteit van hout in combinatie met de sterkte van cement zorgt voor een veelzijdig toepassingsgebied. Het materiaal geeft qua gevoel en samenstelling  perfect invulling aan de huidige materiaalwensen, industrieel en niet gekunsteld, dus echtheid in optima forma!
Bestel Viroc direct online

Afwerking

De platen Viroc kunnen ongeschuurd gebruikt worden, wat de pure en rauwe uitstraling geeft. Iedere plaat is uniek. Worden de platen wel geschuurd, dan haalt dit de houtvezel meer naar voren, waardoor er weer een compleet nieuw effect ontstaat. De keuze is aan jou.

Praktische toepassingen

Viroc kan onbehandeld gebruikt worden, maar kan ook afgewerkt worden met verschillende producten, waardoor het in diverse situaties toegepast kan worden. Zo kun je denken aan wanden en plafonds, maar ook aan meubels en vloeren. De panelen kunnen met de juiste behandeling ook prima in natte ruimtes gebruikt worden en creëren een waanzinnig mooi beeld op de gevel.

Materiaalsoort: Cementgebonden vezelplaat

Afmeting(en): 3000 x 1250 mm

Dikte: 12 mm (grijs en zwart) en 19 mm (grijs)

Bestel direct online onze Viroc collectie

Download informatie Viroc

Meer downloads
Sluit

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen