Sluiten

Nørdus

Met ‘Nørdus’ biedt Decospan een toegankelijke collectie van gefineerd plaatmateriaal die perfect past bij de trend naar een meer Scandinavische en modernistische interieurvormgeving. Zij zien zichzelf als een deel van een wereldwijde gemeenschap die probeert om de schoonheid van de natuur te delen en er van te genieten op een milieuvriendelijke en verantwoorde manier.
  • 8 verschillende designs met tijdloze elegantie
  • De trendy afwerkmogelijkheden maken het geschikt voor diverse interieurs
  • Het hout wordt uit het beste naald- en berkenhout verzameld
Bestel Nørdus direct online

Ontdek de collectie

Kies hieronder een fineer uit de Nørdus collectie en bekijk direct hoe het fineer overkomt in een ruimte, vanuit diverse hoeken. Op zoek naar meer informatie over het materiaal of wil je een monster bestellen? Klik dan op de ‘Meer info' of ‘Bestel monster’ button onder de foto, super makkelijk!

*Dit zijn een digitale impressies van de (onbewerkte) houtfineren, we adviseren je dan ook om een sample met het gewenste hotufineer te bestellen om op eigen inzicht te beoordelen.

Hele platen uit Nørdus Collectie als download beschikbaar

Ideaal voor in je 3D-tekenprogramma (zoals SketchUp, Vectorworks, etc.) hebben we de gehele Nørdus Collectie nu beschikbaar als download met daarin hoge resolutie foto’s van de gehele platen.

Download hier de afbeeldingen

Trend

De hedendaagse leefomgeving weerspiegelt hun persoonlijkheid en verwachtingen in het leven. Ze streven naar moderne en tijdloze producten van uitmuntende kwaliteit met architecturale vormen. Met ‘Nørdus’ kun je deze eenvoudige en toch praktische interieurtrend met tijdloze elegantie zelf beleven.

Kwaliteit

Voor ‘Nørdus’ wordt alleen het beste naald- en berkenhout verzameld en zorgvuldig verwerkt tot dun gesneden fineer. Op die manier wordt de grondstof geoptimaliseerd. Geavanceerde oppervlaktebehandelingen versterken de unieke schoonheid van hout en benadrukken het 3D aspect ervan. Een team van trendwatchers heeft verschillende trendy afwerkingsmogelijkheden voorgesteld zoals metallic tinten, accenten van asgrijs of neutraal wit waardoor ‘Nørdus’ in elk interieur kan worden geïntegreerd. Deze collectie belichaamt de Scandinavische levensstijl en voedt ons met gezelligheid en warmte. Laat je inspireren!

Download informatie Nørdus

Meer downloads

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen