Sluiten

Forbo

Furniture Linoleum® van Forbo is gemaakt van natuurlijke grondstoffen. Lijnolie, hars, houtmeel, kalksteen en milieuvriendelijke kleurpigmenten zijn de basisingrediënten en is daarmee biologisch afbreekbaar. Furniture Linoleum® is als Desktop® collectie beschikbaar en bestaat uit stijlvolle, klassieke en moderne kleuren. Deze decoren zijn ook bestand tegen vlekken en krassen en kunnen in flexibele en organische vormen worden toegepast.

Overweeg je om Forbo toe te passen in een project? Neem dan contact op met een van onze verkoopvestigingen. Onze medewerkers geven graag antwoord op al jouw vragen, voorzien je van actuele informatie of helpen je bij een bestelling.

Bulletinboard®

Bulletinboard® is een breed toepasbaar linoleum bekledingsmateriaal. Het is regelmatig terug te vinden in bijvoorbeeld scholen, de zorgsector en in kantoren. Ook wordt het als halffabricaat verwerkt in prikborden, scheidingswanden, meubelen, deurpanelen en wanden van kasten. Het rijke, spannende aanbod aan kleur en intensiteit is zo ontworpen dat de afzonderlijke designs zich uitstekend kunnen combineren met andere materialen als hout, steen of aluminium.

Specificaties

Materiaalsoort Linoleum
Afmetingen 1220 en 1830mm breed
Dikte 2mm
Bijzonderheden Tijdloos, hoge slijtvastheid

Download informatie Forbo

Meer downloads

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen