Sluiten

REHAU

Een hoogglans afwerking van zeer hoge kwaliteit is nu binnen handbereik. Dankzij de dieptewerking in de hoogglans acryltoplaag wordt het mogelijk om zeer hoogwaardige fronten te realiseren die elk luxe interieur compleet maken. Het gemak in verwerkbaarheid in combinatie met de hoge kwaliteit van de acryltoplaag vormt de basis voor deze ideale plaat voor elke interieurbouwer en meubelmaker.
Bekijk onze MDF met Rehau acryl collectie

Kant en klare hoogglans fronten

Heb je zelf echter niet de capaciteit of niet de juiste machines, dan leveren wij de hoogglans fronten kant en klaar bij je af. De fronten worden voor jou op maat geproduceerd en voorzien van exact bijpassend ABS band van dezelfde kleur. De 1,5mm dikke kantafwerking is naadloos (0-voeg) door het versmelten van de rug van het ABS Band.

Zelf je eigen persoonlijke meubelfront samenstellen?

In samenwerking met Rehau kunnen we nu deze mooie service aanbieden: individuele, met laserkantenband afgewerkte fronten vanaf 1 stuks. Je hebt hierbij de keuze tussen de beide polymeeroppervlakken Brilliant of Crystal van Rehau. In 8 simpele stappen stel je je eigen persoonlijke front samen. Je hebt ook de keuze om meerdere fronten in te voeren die voldoen aan verschillende criteria.

De afhandeling van deze orders zal door één van onze vestigingen worden gedaan. Aan het eind van het proces kan je de Baars & Bloemhoff vestiging selecteren. Mocht je nog vragen hebben dan kan je contact opnemen met één van onze vestigingen.

In 8 simpele stappen naar je meubelfront op maat:

  1. Kies het oppervlak
  2. Kies het decor
  3. Kies de onderlaag
  4. Kies het bijpassende kantenband
  5. Individuele afmetingen invoeren
  6. Gewenste fronten invoeren
  7. Kies de toebehoren (bijv. onderhoudsmiddel)
  8. Kies de Baars & Bloemhoff vestiging
Rehau oppervlakteconfigurator starten

Download informatie Rehau

Meer downloads

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen