Sluiten

GetaCore

Esthetiek en functie zijn in evenwicht met ons Solid Surface materiaal GetaCore. Van wastafel en keuken aanrechtblad, tot aan hoogwaardige toepassingen in projecten toe, GetaCore weet in alle toepassingen te overtuigen. Door de speciale samenstelling is het een materiaal dat een grenzeloos design mogelijk maakt en dat qua vormgeving en duurzaamheid aan alle wensen voldoet. GetaCore is namelijk thermisch vervormbaar en nagenoeg naadloos te verlijmen. Hierdoor zijn prachtige driedimensionale en organische vormen mogelijk.

De voordelen van GetaCore

  • Uitgebreid matenprogramma van 3-6-10-12-19mm 
  • Geen batch verschillen tussen diktes en afmetingen 
  • Alle kleuren verkrijgbaar in een brede afmeting van 1250mm
  • Titan white verkrijgbaar in 3Deep kwaliteit
  • Custom kleuren:
    • Stel je eigen kleur samen met een oplage van 4000kg materiaal
    • Geen batch verschillen = geen versnit
  • 10 populaire kleuren te verkrijgen in kleurkoppeling HPL en Gemelamineerd spaan-, mdf programmaials
Bestel GetaCore direct online

SOLID SURFACE

GetaCore is ook onderdeel van de Solid Surface productfamilie en bestaat uit 63% aluminium hydroxide, 35% acryl en 2% natuurlijke pigmenten en bindmiddelen. Het materiaal is homogeen van opbouw, niet poreus en is bestand tegen vlekken en chemische stoffen. Door de gesloten poriën is het materiaal zeer goed reinigbaar en daardoor zeer hygiënisch.

DRIEDIMENSIONAAL DESIGN

GetaCore kan met een eenvoudig procedé verhit en driedimensionaal thermoplastisch vervormd worden. Tegenover gebruikelijke materialen ontstaat een grote vormflexibiliteit. Zo kunnen zelfs de meest spectaculaire ideeën snel een concrete vorm aannemen. Alle bochten, vormen en hoeken zijn mogelijk. De logische conclusie: het materiaal past zich aan uw gedachten en ontwerpen aan, niet omgekeerd. Zo moet het ook.

NAADLOZE PERFECTIE

GetaCore kan optisch naadloos worden verwerkt. Door de naadloze verbinding van het materiaal ontstaan ruime oppervlakken zonder voegen. Ook elementen zoals wasbakken of wastafels worden vlak ingebouwd. Objecten uit het Solid Surface materiaal zien er niet alleen uit als kunstwerken uit één stuk, ook de naadloze inbouw van het materiaal en het poriënvrije oppervlak garanderen bijzonder hygiënische en gemakkelijk te reinigen structuren. Zo is GetaCore zeer geschikt voor toepassingen in ziekenhuizen en laboratoria. En mochten onderdelen van het object op een of andere manier beschadigd raken, kunnen ze dankzij de naadloze verwerking zonder zichtbare sporen worden gerepareerd of vervangen. Ook de levensduur van objecten wordt aanzienlijk verlengd!

TRANSLUCENT

Bepaalde kleuren en plaatdiktes van GetaCore vertonen in combinatie met licht een bijzondere doorschijnendheid. Onder invloed van de structuren en patronen die in het materiaal zijn ingebed, wordt de translucentie van GetaCore nog versterkt. Door infrezingen ontstaan, naargelang de lichtbron, patroon en design, spectaculaire effecten, die een compleet innovatief ruimtegevoel verschaffen en visuele accenten leggen. Dankzij deze transparante eigenschap is het Solid Surface materiaal ook prima geschikt voor de constructie van verlichting en verlichte meubelen.

- Lichtdoorlatend voor nog meer mogelijkheden in jouw ontwerp.
- Jouw persoonlijke handtekening in een onderscheidend project.

Producteigenschappen

Samenstelling GetaCore: 63% aluminium hydroxide, 35% acryl, 2% natuurlijke pigmenten en bindmiddelen.

Samenstelling Getacore 3Deep: 50% aluminium hydroxide, 48% acryl , 2% natuurlijke pigmenten en bindmiddelen.

Bijzonderheden: Korte afstand productie locatie naar Nederland, weinig energie kosten.
100% recyclebaar aan het einde van de levenscyclus.

Afmetingen:

3mm
2050x 615mm
2050x1250mm
4100x 615mm
4100x1250mm

10mm
2050x 615mm
2050x1250mm
4100x 615mm
4100x1250mm

Bestel GetaCore direct online

GetaCore Downloads

Meer downloads

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen