Sluiten

Populieren multiplex

Populieren multiplex

7 artikelen
Filter resultaten

Verfijn resultaten

 • Productsoort
  •  
 • Breedte (mm)
  •  
 • Dikte (mm)
  •  
 • Lengte (mm)
  •  
 • Populieren Multiplex

  Ben je op zoek naar populieren multiplex voor jouw project? Of wil je meer weten over de eigenschappen en toepassingen van deze houtsoort? 

  Bij Baars & Bloemhoff vind je veel multiplex populieren platen. Met onze ruime keuze, hoge kwaliteit (B/BB) en 70% PEFC certificering weet je zeker dat jij als professional de juiste keuze maakt. Bekijk ons assortiment en bestel, of lees hier meer over populieren multiplex en neem bij vragen contact met ons op. 

  Populieren multiplex 250x122cm PEFC

  117461 K2 Populieren multiplex b/bb mr 250x122cm 18mm

  € 26,99  ⁄ M2 - Bruto adviesprijs
  st

  Populieren multiplex 310x153cm PEFC

  150139 K2 Populieren multiplex b/bb mr 310x153cm 18mm

  € 33,97  ⁄ M2 - Bruto adviesprijs
  st

  Populieren multiplex wit 250x122cm PEFC

  158761 K2 Populieren multiplex bb/bb wit gegr 80mu 250x122cm 15mm

  € 29,95  ⁄ M2 - Bruto adviesprijs
  st

  Populieren multiplex wit 310x153cm PEFC

  158766 K2 Populieren multiplex bb/bb wit gegr 80mu 310x153cm 18mm

  € 41,62  ⁄ M2 - Bruto adviesprijs
  st

  Populieren multiplex wit 250x122cm FSC

  320214 FM Populieren multiplex bb/bb wit gegr 80mu 250x122cm 18mm

  € 35,09  ⁄ M2 - Bruto adviesprijs
  st

  Populieren multiplex 250x122cm FSC

  320210 FM Populieren multiplex b/bb mr 250x122cm 18mm

  € 28,88  ⁄ M2 - Bruto adviesprijs
  st

  Wat is populieren multiplex? 

  Populieren is een veelgebruikte houtsoort voor multiplex platen. De kruislings op elkaar gelijmde lagen fineer zorgen voor een zeer sterke constructieplaat. Het hout groeit zeer snel in duurzaam beheerde bossen en wordt gekapt in Europa. Daarmee is het een duurzame keuze. 

  Populieren multiplex is een licht en sterk plaatmateriaal. De dekfineren zijn uitgevoerd in een B/BB kwaliteit waardoor ze geschikt zijn voor zichtwerk toepassingen. Vanwege de verlijming en houtsoort van de plaat is deze niet geschikt voor buitentoepassing of in vochtige ruimtes. 

  Multiplex van populieren is makkelijk te bewerken en lichter dan platen van berken multiplex, maar het is  ook zachter. Houd hier dus rekening mee bij het kiezen van het plaatmateriaal voor jouw interieurproject. 

  Populieren multiplex in verschillende maten en diktes 

  Welke afmeting en dikte populieren multiplex heb je nodig? Wij bieden voor elke toepassing een geschikte maat. Zit de gewenste plaatmaat er toch niet bij? Dan zagen we deze graag voor je op maat. Ga naar deze pagina voor het aanvragen van bewerkingen. 

  Wij hebben populieren multiplex 1220 mm of 1305 mm breed. De platen zijn 2440 mm, 2500 mm of 3050 mm lang. Daarnaast beschikken we over de volgende diktes: 

  • 6 mm 
  • 9 mm 
  • 12 mm 
  • 15 mm
  • 18 mm 

  Het juiste multiplex voor jouw project 

  Werk je aan een interieurproject waar je stevig plaatmateriaal voor nodig hebt? Populier is vaak een goede optie. Het is een sterk materiaal waar veel mee mogelijk is. Bovendien is het gemakkelijk hanteerbaar omdat het licht is en het is eenvoudig te bewerken.  Ga je liever voor gemak? Kies dan een populieren multiplex met HPL. 

  Berken multiplex als alternatief 

  Berken multiplex is ook een populair materiaal voor gebruik in interieur toepassingen. Het is sterker dan populieren, maar ook zwaarder. Daarnaast is populier minder gemakkelijk glad te krijgen, omdat het hout zachter is.  

  Populieren multiplex is geschikt voor veel interieurtoepassingen. Heb je te maken met zwaardere constructies? Dan is berken multiplex een betere keuze. Laat je bij twijfel adviseren door een van onze experts. 

  Toepassingen van populieren multiplex voor interieur 

  Populieren multiplex kun je op vele manieren toepassen. Het heeft een effen, lichte kleur en het is eenvoudig te bewerken. Dit plaatmateriaal is met name geschikt voor allerlei interieurtoepassingen, zoals voorzetwanden, maar ook bureaus, tafelbladen en banken. Voor decoratieve toepassingen kan populieren multiplex worden voorzien van HPL.  

  De duurzaamheid van populier 

  De populier groeit snel. Daarnaast wordt de boom op grote schaal kunstmatig aangeplant in Europa, waardoor er grote bossen dicht bij huis zijn. Hierdoor is het een duurzaam en ecologisch verantwoord gewonnen materiaal Niet voor niets is het 70% PEFC gecertificeerd, een bevestiging van zijn milieuvriendelijke karakter. 

  Koop jouw populieren multiplex bij Baars & Bloemhoff 

  Kwalitatief goede populieren multiplex platen, van bijvoorbeeld 12mm of 18mm dikte , koop je bij Baars & Bloemhoff. Wij helpen jou als professional efficiënt en snel bij het succesvol voltooien van jouw (interieur)project. Maak je keuze uit ons assortiment en bestel het product van jouw voorkeur eenvoudig online. 

  Favorieten

  Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

  Inloggen