Sluiten

Broeinest: Materialenbibliotheek en ontmoetingsplek

Broeinest is dé materialenbibliotheek en ontmoetingsplek voor interieurprofessionals. Of je nu je kennis van akoestische oplossingen wilt bijspijkeren of een project wil materialiseren, hier ben je aan het juiste adres. Broeinest brengt talloze interieurproducten en vernieuwende materialen samen. Er zijn vier locaties in het land: op het bruisende Strijp-S in Eindhoven, in het Rotterdamse ZOHO, aan het IJ in Amsterdam-Noord en in de imposante werkspoorfabriek in Utrecht.

Samen met andere Broeinest Partners bundelt Baars & Bloemhoff als founding partner de krachten om je te voorzien van het juiste materiaaladvies, kersverse trends en verschillende events. Zo worden er workshops, lezingen en masterclasses op het gebied van interieur, design en materiaal georganiseerd. Deze events zijn publiek toegankelijk, maar kunnen ook op maat worden gemaakt. En natuurlijk kun je altijd in Broeinest terecht voor materiaaladvies.

Ga naar Broeinest.nl

STALENBIEB EN MATERIAALADVIES

Broeinest is hét startpunt voor de materialisatie van jouw interieurproject. Een plek waar je wordt geïnspireerd door kleur en textuur, maar ook nieuwe materialen en combinaties kunt ontdekken. Op iedere locatie staat de Spin in ’t Nest voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden en de juiste materialen voor elke toepassing te vinden. Maak een afspraak voor persoonlijk materiaaladvies, zo kunnen de Spinnen al je vragen beantwoorden en ervoor zorgen dat de materialen die jij wilt bekijken aanwezig zijn.

Maak een afspraakBaars & Bloemhoff

Bijna alle materialen uit het Baars & Bloemhoff assortiment zijn als A4-sample te zien in de uitgebreide materialenbibliotheek. Net als in een traditionele bibliotheek kun je deze samples lenen. Bijvoorbeeld voor een presentatie aan jouw klant of het bekijken van materialen op locatie. Ruim 50 houtsoorten zijn ook op hele plaat formaat te bekijken. In alle Broeinesten vind je een selectie fineren uit de collectie van Decospan in de Decospan Black Box. Daarnaast kun je in Broeinest een groot aantal collectieboeken of documentatie over de materialen inzien.

Events: Workshops, Lezingen, Trainingen en meer

Broeinest organiseert het hele jaar door een breed scala aan evenementen, trainingen en activiteiten waarin telkens een ander actueel thema centraal staat. Wil je met jouw team aan de slag binnen een specifiek thema? Broeinest biedt ook op maat gemaakte masterclasses en rondleidingen aan. Neem hiervoor contact op met de locatie van jouw voorkeur. Bekijk hieronder het actuele aanbod events.

Ga naar agenda

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen