Sluiten

Broeinest: Materialenbibliotheek en ontmoetingsplek

De overheid heeft bepaald dat B2B groothandels open mogen blijven om vakmensen van materialen voor hun werk te voorzien. Wegens de maatregelen van de overheid kunnen we momenteel alleen zakelijke klanten ontvangen op onze vestigingen, Broeinest locaties en het distributiecentrum. Plan je bezoek aan de materialenbibliotheek vooraf door een afspraak te maken met de Spin in ’t Nest van jouw Broeinest locatie. Helaas kunnen we nog geen grote groepen ontvangen, dus we willen je vragen om alleen langs te komen en de omgangsregels van Broeinest te respecteren.

Broeinest is dé materialenbibliotheek en ontmoetingsplek voor interieurprofessionals. Of je nu je kennis van akoestische oplossingen wil bijspijkeren of een project wil materialiseren, hier ben je aan het juiste adres. Wij brengen talloze interieurproducten en vernieuwende materialen van internationale merken samen in een bruisende omgeving op zowel Eindhoven Strijp-S als het Rotterdamse ZOHO, aan het IJ in Amsterdam Noord en in de imposante werkspoorfabriek in Utrecht.

Samen met andere Broeinest partners bundelen wij onze krachten om jou te voorzien van het juiste materiaaladvies, een boeiend programma aan events en kersverse trends. Broeinest biedt een breed scala aan faciliteiten. We organiseren workshops, lezingen en masterclasses op het gebied van interieur, design en materiaal. Deze events zijn publiek toegankelijk, maar kunnen ook op maat worden gemaakt. Je kunt dagelijks bij ons aanschuiven om te flexwerken, maar ook een ruimte reserveren voor jouw brainstormsessie of meeting. En natuurlijk kun je altijd in Broeinest terecht voor materiaaladvies en projectbegeleiding

STALENBIEB EN MATERIAALADVIES

Broeinest is hét startpunt voor de materialisatie van jouw interieurproject. Een plek waar je geïnspireerd raakt door kleur en textuur, nieuwe materialen en combinaties ontdekt. Op iedere locatie staat de Spin in ’t Nest voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden en de juiste materialen voor elke toepassing te vinden. Voor persoonlijk materiaaladvies kun je ook een afspraak maken met een van onze materiaaladviseurs. Wil je alle ins en outs over die ene tegel weten of kun je hulp gebruiken bij het finetunen van jouw lichtplan? Onze gespecialiseerde partners in vloeren, verlichting, textiel, wandafwerkingen en meubilair denken graag met je mee.

In elk Broeinest tonen we meer dan 4.000 materialen en interieurproducten van diverse partners. Alle materialen uit het Baars & Bloemhoff assortiment zijn als A4-sample te zien in de uitgebreide materialenbibliotheek. Net als in een traditionele bibliotheek kun je deze samples lenen. Voor een presentatie aan jouw klant of om een mooi palet samen te stellen. Ruim 50 houtsoorten zijn ook als hele plaat te zien. In alle Broeinesten vind je een selectie fineren in de Decospan Black Box. Daarnaast kun je in Broeinest een groot aantal collectieboeken en waaiers van al onze partners inzien. Net als het Unikleurenboek.

 

EVENTS: WORKSHOPS, LEZINGEN, TRAININGEN EN MEER

Broeinest organiseert het hele jaar door een breed scala aan evenementen, waarin steeds weer een ander actueel thema centraal staat en toonaangevende sprekers de mainstage betreden. Ga samen met jouw team en andere interieurprofessionals de discussie aan over wat een materiaal duurzaam maakt tijdens een Material Footprint workshop, óf ga aan de slag met Sketch-Up om jouw ideeën nog mooier te kunnen visualiseren. Duik in de wereld van Biophilic Design, leer alles over hoe fysieke omgevingen onze zintuigen prikkelen en verdiep je verder in de mogelijkheden van fineer of akoestische oplossingen tijdens een van de productevenementen. Pak je agenda er maar bij, want elke maand staan er weer een hoop workshops, lezingen en events op het programma!

Gelegen in het hart van Strijp-S is Broeinest EHV jaarlijks de thuisbasis voor onze Dutch Design Week expositie. Daarnaast bieden alle Broeinest locaties ruimte voor pop-up exposities. Op het podium in Amsterdam bijvoorbeeld, ook wel ‘The Rock’ genoemd, is een wisselende expositie te zien in een speelse setting. Zo leer je meer over de achtergrond van gevestigde namen in de interieurwereld of ontdek je upcoming talent.

FLEXWERKPLEKKEN, VERGADERRUIMTES EN CAFÉ

Broeinest is iedere werkdag geopend en biedt diverse plekken om te flexwerken. Neem plaats aan een van de lange tafels of ga aan de slag in een van onze vergaderruimtes. Voor zowel grote als kleine groepen is er genoeg ruimte om brainstormsessies, meetings en presentaties te organiseren. Nog fijner onder het genot van de geweldige koffie, een heerlijke lunch of zoete bites. Allemaal vers bereid in onze Broeinest Cafés.Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen