Sluiten

Van detail naar heel interieur met de Decor Kiezer

Denk je online het juiste geschikte plaatmateriaal gevonden te hebben, maar ben je benieuwd hoe dit er straks uit ziet in je project? Met de ‘Decor Kiezer’ bieden we je een tool om een goed visueel voorbeeld te krijgen van de toepassing van het materiaal. Zo zie je hoe het eindresultaat van je interieurproject eruit zou kunnen zien in een populaire interieurtoepassing, zoals een maatwerk keuken. In deze ‘digitale visual’ bekijk je materialen uit de collecties van Duropal, ThermopalFENIX NTM, Querkus, UNILIN Evola, ALPIkordFinsa, Shinnoki 3.0MOSO BamboeHI-MACS, SolidTrends en de bakken en baden uit onze Dutch Design Bowls collectie. Klik hieronder door naar een van de merken en vergelijk je plaatmateriaal in interieurvoorbeeld met de Decor Kiezer.

 

Hoe werkt de decor kiezer?

Binnen een collectie kun je eenvoudig schakelen tussen verschillende decoren door te navigeren met de pijltjes. Het geselecteerde decor wordt automatisch weergegeven in de populaire interieurtoepassing. Als eerst krijg je een overview van een ruimte te zien, maar je kunt ook inzoomen op een detail via de afbeelding in de linker kolom. Zo krijg je bijvoorbeeld een beter beeld van de tekening van een bepaalde fineersoort.

Met deze impressie benaderen we het gevoel van een plaatmateriaal zo realistisch mogelijk. Natuurlijk blijft het echt zien en voelen van een materiaal belangrijk om te kunnen beoordelen of een kleur of structuur echt perfect binnen jouw project past. Daarom kun je via de ‘meer info’ button onder het geselecteerde materiaal binnen een paar klikken een sample aanvragen. Ook vind je op de productpagina meer informatie over dat specifieke decor. Denk aan de afmetingen en de structuur.

GA AAN DE SLAG MET DE DECOR KIEZER

Benieuwd naar het effect van Duropal, Thermopal, FENIX NTMQuerkusUNILIN EvolaALPIkordFinsaShinnoki 3.0MOSO BamboeHI-MACS, SolidTrends en de Dutch Design Bowls collectie in een interieur? Ga dan direct aan de slag met de Decor Kiezer!

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen