Sluiten

SolidTrends® by Baars & Bloemhoff

De speciale Solid Surface collectie SolidTrends® wordt exclusief door Baars & Bloemhoff geleverd, is 100% acryl gebonden en bestaat uit 16 stijlvolle decoren die inspelen op de laatste trends. Ga jij voor een thermovormbare terrazzo look of marmerdecoren die refereren aan het populaire Carrara marmer? Ieder decor uit de SolidTrends® is stootvast, krasbestendig, naadloos te verlijmen en draagt het GREENGUARD Gold certificaat. 


WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN SOLIDTRENDS®?

  • Speelt in op actuele trends met exclusieve marmer en terrazzo decoren
  • Beschikbaar in een breedte van 760 mm en 1220 mm
  • Ideaal om kostenefficiënt en met minder lijmnaden te werken
  • UV-resistent tegen verkleuring
  • Het witte AcryPure decor heeft door en door antibacteriële eigenschappen
  • GREENGUARD Gold gecertificeerd, waardoor SolidTrends® kan bijdragen aan het behalen van credits voor LEED of BREEAM
Bestel SolidTrends® direct online

Ontdek SolidTrends® met onze Decor Kiezer

Om het je makkelijk te maken, hebben we de Decor Kiezer ontwikkeld. Dit is de tool om in één oogopslag te zien hoe een decor uit de SolidTrends® collectie overkomt in een ruimte, vanuit verschillende hoeken. Het enige dat je hoeft te doen is een decor aan te geven, onze configurator doet de rest. Ideaal!

Omdat we begrijpen dat je de collectie graag met eigen ogen wilt zien en wilt voelen, bieden we je de mogelijkheid om een sample met het gewenste decor te bestellen. Dit doe je eenvoudig door op de ‘Bestel monster’ button onder de foto te klikken. Of klik op ‘Meer info’ voor meer informatie over een specifieke decor.

*Dit is een digitale impressie van de decoren, we adviseren je dan ook om een sample met het gewenste decor te bestellen om op eigen inzicht te beoordelen.


WELKE SOLIDTRENDS® DECOREN ZIJN ER BESCHIKBAAR?

De exclusieve Solid Surface decoren van SolidTrends® variëren van fris wit tot aan terrazzo en natuursteen looks. Zo creëer je wel de uitstraling van marmer of terrazzo, maar heb je meer ontwerpvrijheid en kun je er eenvoudig organische vormen en naadloze toepassingen mee realiseren. De marmer decoren doen denken aan het populaire Carrara marmer en zijn verkrijgbaar in zowel twee witte varianten als een zwart decor met witte aders. Daarnaast beschikt de collectie over witte en grijze terrazzo decoren met gekleurde flakes.Onder de noemer AcryPure leveren wij een wit Solid Surface decor uit de SolidTrends® collectie. Bijzonder aan dit decor zijn de antibacteriële eigenschappen, die zelfs na het schuren van het oppervlak behouden blijven. Dit komt door een stofje dat in de hele plaat verwerkt is. AcryPure is gecertificeerd in overeenstemming met ISO 22196 en JIS Z 2801. De geïntegreerde hygiënische oppervlaktebescherming zorgt ervoor dat het oppervlak direct tegen bacteriën beschermd wordt. Download de AcryPure brochure onderaan deze pagina voor meer informatie over dit materiaal. 

DE TOEPASSINGSMOGELIJKHEDEN VAN SOLIDTRENDS

De Solid Surface decoren van SolidTrends® zijn thermovormbaar en lenen zich daardoor perfect voor complexe, driedimensionale toepassingen. Van een naadloze, ronde balie tot een volledige ziekenhuis interieur dat aan de hoogste hygiëne eisen moet voldoen. Ook interieurelementen zoals wasbakken kunnen eenvoudig in een SolidTrends® werkblad geïntegreerd worden. De SolidTrends® collectie komt in verschillende decoren en is beschikbaar in een breedte van 760 mm en 1220 mm: dat maakt deze collectie ideaal om kostenefficiënt en met minder lijmnaden te werken.

Realisatie: Promaat Interieurbouw, fotografie: Peter Baas


SOLIDTRENDS CERTIFICERINGEN

Alle decoren uit de SolidTrends® collectie dragen het GREENGUARD Gold certificaat. Dit betekent dat ze bijdragen aan een betere luchtkwaliteit binnenshuis en maakt ze bij uitstek geschikt voor toepassingen in scholen en ziekenhuizen. Daarnaast kan het gebruik van GREENGUARD Gold gecertificeerde materialen bijdragen aan het behalen van credits voor LEED of BREEAM. 

VERWERKING VAN SOLIDTRENDS MATERIALEN

Net als andere Solid Surface decoren, zijn ook de materialen uit de SolidTrends® collectie grotendeels te bewerken met standaard gereedschap. Tips voor het thermovormen, schuren, naadloos verlijmen en herstellen van Solid Surface vind je op deze infopagina.

Download hele plaat afbeeldingen van de SolidTrends® collectie

Ideaal voor in je 3D-tekenprogramma (zoals SketchUp, Vectorworks, etc.) hebben we de gehele SolidTrends collectie nu beschikbaar als download met daarin hoge resolutie foto’s van de hele platen.

Download hier de afbeeldingen

Download meer informatie over SolidTrends

Meer downloads

Projecten met SolidTrends

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen