Sluiten

Broeinest ADAM feestelijk geopend!

Yes, Broeinest ADAM is officieel geopend. En hoe! Wat was het een fantastisch openingsfeest met een overweldigende opkomst van meer dan 550 architecten, designers en professionals uit de interieurwereld, die onder het genot van heerlijke hapjes en lokale drankjes kennismaakten met het jongste lid van de Broeinest familie. Op een prachtige plek aan de oevers van ’t IJ in Amsterdam Noord is onze derde materialenbibliotheek en ontmoetingsplek nu een feit. En er is nog een extra reden voor feest, want in Broeinest ADAM is ook een gloednieuw kantoor geopend voor ons Amsterdamse verkoopteam.Fotografie // openingsfeest: JW Kaldenbach // ruimte: Ronald Smits

Spectaculaire eyecatchers

Met eyecatchers als ‘The Rock’, ‘The Greenhouse’ en ‘The Cave’, heeft ook dit Broeinest een geheel eigen identiteit gekregen, naar het ontwerp van DISEL Architects. De ruimte nodigt uit om op ontdekkingstocht te gaan en je te wanen in de wereld van materialen, interieur en design. Verder beschikt Broeinest ADAM over drie vergaderruimtes, lange werktafels en een gezellig Broeinest café voor meetings of om te flexwerken in een creatieve omgeving. Een van deze vergaderruimtes is The Greenhouse. Deze hergebruikte kas staat volledig in het teken van groen met duurzaam geproduceerde materialen en meubels, en natuurlijk veel planten.Behalve een materialenbibliotheek en creatieve werkomgeving, is Broeinest een plek voor lezingen, exposities en andere events. In Broeinest ADAM is hier op een verrassende wijze vorm aan gegeven met ‘The Rock’: een speelse, multifunctionele tribune. Wie ooit New York heeft bezocht, kent ongetwijfeld het Rockefeller Center uit de jaren ’30: een fantastische plek om de stad van bovenaf te bewonderen. In Broeinest ADAM vormt The Rock een mooi uitzichtpunt met sfeervolle lounge. De wereld van materialen ligt er aan je voeten. The Rock is onderverdeeld in drie presentatiezones, gereserveerd voor pop-up exposities. Momenteel is daar onder meer een fraaie selectie van werk voor ons ‘Transitions III’ project te zien.
Uitgebreide materialenbibliotheek

The Rock loopt over in de materialenbibliotheek, wat de kern van elk Broeinest vormt. In de twee verdiepingen tellende bibliotheek worden meer dan 2.000 materialen uit onze uitgebreide collectie op A4-formaat getoond, elk gesorteerd op sfeer, kleur, structuur en thema. Ook de stalenwand is een custom-made ontwerp. Door de speelse, schuine plaatsing van de materialen, lijken deze te bewegen wanneer je langsloopt en vloeien kleuren mooi in elkaar over. Bovendien is de verdieping in de bibliotheek multifunctioneel. Over de gehele lengte is er namelijk ruimte om te werken, of om materialen te verzamelen en eindeloos te combineren.Naast de bibliotheek, beschikt Broeinest ADAM over de Decospan Black Box, waarin het prachtige fineer van zowel Querkus als Shinnoki en Nordus als hele plaat te zien is. Zo komt het hout echt tot leven en komen structuren en nuances in het materiaal beter aan licht. Ideaal om een beeld te vormen van het effect van een materiaal op een ruimte.Startpunt voor ieder interieurproject

Kortom, Broeinest is hét startpunt voor iedereen die zich met interieur en architectuur bezighoudt, waar je altijd kunt binnenlopen en steeds weer wordt verrast. Met zowel onze collectie decoratieve materialen als vloeren, verf, verlichting, meubilair en andere interieurproducten van ruim 20 toonaangevende partners onder één dak, is Broeinest dé plek om je te laten inspireren en jouw volgende project te materialiseren. De komende tijd wordt het aanbod van partners binnen het unieke samenwerkingsverband flink uitgebreid.

Broeinest ADAM is gevestigd aan de Aambeeldstraat 10 in Amsterdam en is dagelijks geopend van 09.00 tot 17.00 uur. Je bent altijd van harte welkom voor persoonlijk materiaal- en verwerkingsadvies, een kop koffie en heerlijke lunch in het Broeinest café, om te flexwerken of een kijkje te nemen op onze nieuwste locatie natuurlijk. Spin in ’t Nest Niek Schoenmakers leidt je graag even rond.

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen