Sluiten


Moodboard // Midnight Hail

Aan het gemêleerde zwart-wit palet van moodboard Midnight Hail is een vleugje koel grijs toegevoegd. Witte accenten lichten op tegen de zwarte achtergrond als een schitterende sterrenhemel in de decoren van HI-MACS, Avonite en Getacore. Als zachte tegenhanger van het steenachtige Solid Surface en de gladde Smile Plastics van Broeinest partner PyraSied, heeft The Invisible Party zachte materialen geselecteerd. Van Really Solid Textile Board tot aan tapijt uit de collectie van Broeinest partner Van Besouw.

Materiaal Moodboards x The Invisible Party

Met haar material moods geeft boutique design studio The Invisible Party een kijkje in haar ontwerpproces. In de thematische moodboards wordt een concept met oog voor detail gevisualiseerd en smelten materiaal, kleur, textuur en dessin samen.

#WEATHERPALETTES

Speciaal voor ons ontwikkelde The Invisible Party de serie #weatherpalettes. Zoals de naam doet vermoeden, is het abstracte materialenpallet telkens geïnspireerd op een ander weerbeeld en bijpassend landschap. De sfeer, temperatuur en tijd zijn vertaald in kleuren, texturen en materialen die samenkomen in hun signature box. Deze materialen verzamelde The Invisible Party in onze materialenbibliotheek Broeinest, dus is het een mooie mix van decoren uit onze eigen collectie en producten van Broeinest partners geworden.

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen