Sluiten

Contrastrijke oppervlakken in warme woonkeuken

De keuken krijgt binnen steeds meer interieurs een prominentere plek. En eerlijk is eerlijk; het is anno nu ook veel meer dan een ruimte waarin alleen gekookt wordt. De bewoners van deze prachtige woning, hebben het team van Design & Meer gevraagd hun droomkeuken van a tot z te ontwerpen én te realiseren. Het resultaat: een schitterende keuken die modern, praktisch en sfeervol is.

IDEALE MATCH VAN KEUKENBLOK EN AANRECHTBLAD DOOR WIT MELAMINE

Het kookeiland van maar liefst drie (!) meter lang vormt het centrale punt van deze schitterende keuken. Wat een eyecatcher! Het keukenblok en het aanrechtblad zijn perfect op elkaar afgestemd. Om deze ideale match te realiseren is er gekozen voor greeploze frontjes en lades van wit melamine uit de Thermopal collectie. Melamine is vele malen dunner en minder robuust dan HPL en is hierdoor uitermate geschikt voor verticale toepassingen. Met de op maat gemaakte keukenkasten heeft Design & Meer ontzettend veel praktische opbergruimte gerealiseerd. En dit zonder concessies te doen aan licht en ruimte!

Tip: Wist je dat melamine net als HPL een breed scala aan decoren en structuren kent? Een aantal collecties hebben zelfs een kleurkoppeling, waardoor je eenvoudig eenheid in verticale en horizontale toepassingen creëert. Ideaal!

HI-MACS®: CRÈME DE LA CRÈME ONDER DE KEUKENBLADEN

De complete keuken is afgewerkt met het Solid Surface materiaal uit de HI-MACS® collectie. Dit materiaal is in alle opzichten de perfecte keuze voor een keukenblad. Waarom? Omdat het beschikt over antibacteriële eigenschappen en door de gesloten poriën en nagenoeg naadloze verlijming ook nog eens extra hygiënisch is. Een must voor een keuken die modern en praktisch is en waarin hygiëne een belangrijke rol speelt!


SOLID SURFACE: MAT ONTMOET HOOGGLANS

Door het HI-MACS® blad door te laten lopen in de wasbak, trekt Design & Meer de lijntjes letterlijk en figuurlijk tot in perfectie door. Strak, modern en tegelijkertijd enorm hygiënisch! Het Solid Surface oppervlak is hoogglans gepolijst, terwijl de spoelbak een matte afwerking heeft. Bonus: Aan de lange zijde van het kookeiland loopt het blad optisch door. Hierdoor is eenvoudig een bar van 30 centimeter gecreëerd, waardoor koken en gezelligheid samenkomen.
PERFECTE BALANS VAN MATERIALEN

De custom made maatwerk opbergkast loopt van de grond tot aan het plafond en geeft niet alleen een ruimtelijk effect, maar zorgt tevens voor flink wat opbergruimte. De ontwerper heeft de kasten zo uitgetekend dat de keukenapparatuur hier prachtig in verwerkt is. De eikenhouten afwerking werkt niet alleen akoestisch bevorderend, maar geeft het geheel tevens warmte en sfeer. Hierdoor vormt het een goede tegenhanger van de overige materialen die gekozen zijn voor de realisatie van deze droomkeuken.Specificaties

Ontwerp Design & Meer
Realisatie Design & Meer
Fotografie Ronald Smits
Materiaal HI-MACS® en Thermopal

Andere keukens met Solid Surface

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen