Sluiten

Rust en (opberg)ruimte in Rotterdamse woning

Veel licht en (opberg)ruimte; dat is wat Jasper Verhey en 1573 Hout hebben weten te creëren in deze prachtige woning in Rotterdam. Werkelijk waar elke hoek van dit huis heeft de ontwerper weten te benutten. Daarnaast is de woning, waarin minimalisme centraal staat, één geheel geworden. En dit was precies de wens van de opdrachtgever!

PRAKTISCHE RUIMTES IN EEN HANDOMDRAAI

De gehele woning is voorzien van kasten en (schuif)wanden die van de vloer tot aan het plafond lopen. Hierdoor is niet alleen rust, ruimte en eenheid gecreëerd, maar zijn tevens in een handomdraai praktische (opberg)ruimtes beschikbaar gekomen. Een win-winsituatie dus!HI-MACS MAATWERK VAN AANRECHT TOT BAR

Het kookeiland vormt het hart van de woning en geeft het geheel die rijke en ruimtelijke uitstraling die het nodig had. Het is mooi om te zien dat deze eyecatcher de verbinding en tegelijkertijd de overgang vormt tussen de keuken en de woonkamer. Het Solid Surface materiaal uit de HI-MACS® collectie siert het aanrechtblad en sluit perfect aan bij de op maat gemaakte keukenkasten. Dit materiaal beschikt niet alleen over antibacteriële eigenschappen, maar is door de gesloten poriën en nagenoeg naadloze verlijming ook nog eens extra hygiënisch! Niet gek dus dat HI-MACS® een populair keuze is als keukenblad! Leuk detail: het blad loopt optisch door in een bar. De vrijwel naadloze verlijming van Solid Surface maakt het een ideaal materiaal voor grote oppervlakken die uit een stuk lijken te bestaan.
MULTIFUNCTIONELE OPBERGKAST MET ZWART EIKENFINEER VAN DECOSPAN

De woonkamer is voorzien van een custom made opbergkast waarin alle wensen van de opdrachtgever zijn verwerkt. Aan de zijkant van de maatwerk kast realiseerden Jasper Verhey en 1573 Hout (opberg)ruimte die ook als knus nisje kan dienen. De kast is compleet afgewerkt met eikenfineer van Decospan dat door de bewerking een mooie zwarte kleur heeft gekregen. Hierdoor is de kast afgestemd op verschillende basiselementen binnen het interieur met als resultaat dat licht en donker elkaar perfect versterken en er een perfecte balans is in materiaalkeuze. 

Tip: Decospan biedt de keuze uit talrijke houtsoorten, voegwijzen, snijwijzen en afwerkingen. Zo stel je het fineer voor jouw interieurproject naar hartenlust samen! Wil je hier meer over weten? Bekijk dan deze video's!

Specificaties

Ontwerp Jasper Verhey Interior design & management
Realisatie 1573 Hout
Materiaal Decospan en HI-MACS®

Meer woonprojecten met fineer of Solid Surface

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen