SluitenMoodboard // ICE ICE BABY

Hoewel we het typische witte winterlandschap dit seizoen nog niet gezien hebben, komen we alvast in de sfeer met het moodboard ‘ICE ICE BABY’. Het lichte, ton-sur-ton palet blijft een all-time favourite voor het interieur. Dit moodboard combineert gespikkeld Solid Surface van GetaCore met transparante decoren van Broeinest partner PyraSied vol organische lijnpatronen die doen denken aan gescheurd ijs. Het zachte Acoustic Textile Felt van Really geeft warmte aan de ijzige kleuren en harde oppervlakken.

MATERIAAL MOODBOARDS x THE INVISIBLE PARTY

Met haar material moods geeft boutique design studio The Invisible Party een kijkje in haar ontwerpproces. In de thematische moodboards wordt een concept met oog voor detail gevisualiseerd en smelten materiaal, kleur, textuur en dessin samen.

#WEATHERPALETTES

Speciaal voor ons ontwikkelde The Invisible Party de serie #weatherpalettes. Zoals de naam doet vermoeden, is het abstracte materialenpallet telkens geïnspireerd op een ander weerbeeld en bijpassend landschap. De sfeer, temperatuur en tijd zijn vertaald in kleuren, texturen en materialen die samenkomen in hun signature box. Deze materialen verzamelde The Invisible Party in onze materialenbibliotheek Broeinest, dus is het een mooie mix van decoren uit onze eigen collectie en producten van Broeinest partners geworden.

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen