Sluiten
 

Inspiratiecentrum wegens verhuizing gesloten, welkom Broeinest ADAM!

En dat is goed nieuws. In mei 2018 opent Broeinest ADAM namelijk haar deuren aan de oevers van ’t IJ in Amsterdam Noord. Op een creatieve hotstpot aan de Aambeeldstraat 10 om precies te zijn. Tot die tijd kun je uiteraard nog steeds bij ons terecht voor vragen, informatie en bemonstering. Neem hiervoor contact op met onze vestiging in Zaandam of bestel je monster snel en eenvoudig online. Of loop gerust eens binnen bij een van onze andere Broeinest locaties voor uitgebreid materiaaladvies en selecteer de mooiste decoren voor jouw project in de bibliotheek, waar meer dan 3.000 materialen op minimaal A4-formaat te zien zijn.Sneak preview Broeinest ADAM

Inmiddels is de verbouwing van het nieuwe Broeinest al in volle gang. Benieuwd naar de voortgang en hoe het nieuwe Broeinest er straks uit gaat zien? Lucky you! In bovenstaande video neemt ‘Spin in ’t Nest, Niek Schoenmakers, je mee op een tour door de nieuwe locatie in Amsterdam. Zo krijg je alvast een impressie van de inspirerende materialenbibliotheek en ontdek je de unieke elementen binnen dit Broeinest. Want net als de Broeinest locaties in Eindhoven en Rotterdam, krijgt ook Broeinest Amsterdam een geheel eigen identiteit.

Houd voor de exacte openingsdatum en alle ins and outs rondom Broeinest ADAM onze website en social media kanalen goed in de gaten.

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen