Sluiten

Shiny staal, zijdezacht textiel en natuurlijk hout: 7 nieuwe Pfleiderer structuren

Van robuust steen tot aan shiny staal, zijdezacht textiel en natuurlijk hout, Pfleiderer presenteert maar liefst 7 nieuwe structuren. De structuren zijn geïnspireerd op natuurlijk materialen, waardoor HPL en melamine een hele realistische materiaalbeleving krijgen. In combinatie met het brede scala aan unikleuren en andere decoren, zijn de mogelijkheden met Duropal HPL en Thermopal nu nóg uitgebreider. Kort samengevat, de volgende structuren zijn nu te verkrijgen als Duropal HPL: Natural Wood, Riverwood, Crocket, Vermont, Steel, Trickle en Solid Granite. Bovendien is Natural Wood ook verkrijgbaar in Thermopal melamine.Natural Wood (NW)

Door het fijne, matte oppervlak lijkt de structuur Natural Wood op licht geschuurd hout. Variatie in diepte en tekening geeft het materiaal de authentieke uitstraling van natuurlijk hout, zichtbaar én voelbaar! Niet alleen in combinatie met houtdecoren werkt deze structuur goed, maar ook op unikleuren. Met Natural Wood krijgen unidecoren de looks van gekleurd, gebeitst hout. Deze gloednieuwe NW-structuur is bij ons standaard verkrijgbaar in 12 verschillende hout- en unidecoren, op zowel Thermopal als Duropal. Voor een strakke afwerking en nóg echtere materiaalbeleving, bieden we ook bijpassend kantenband.

Riverwood (RV)

Onregelmatige lijnen, matte en glanzende oppervlakken wisselen elkaar af, waardoor de structuur Riverwood oogt als een weelderige tekening in hout. Prachtig in combinatie met alle gestreepte houtdecoren, maar ook unikleuren krijgen met deze structuur de beleving van hout.

Crocket (CO)

De organische structuur van Crocket is het best te vergelijken met een grof geweven tweed. Door de toepassing van schaduweffecten geeft de structuur meer diepte aan een materiaal. Hoewel Crocket de look en feel van textiel heeft, is het een veelzijdig textuur die goed te combineren is met diverse decoren. Zo benadrukt Crocket het ruwe van rustiek hout, geeft het grafische patronen een zachter karakter en voegt het een verrassende gelaagdheid toe aan unikleuren.

Vermont (VE)

Een klassieker, de royale leisteenstructuur Vermont! Het matte oppervlak geeft zowel steen- als metaaldecoren een rustige, elegante uitstraling. Combineer Vermont met neutrale en donkere unikleuren voor de meest natuurlijke benadering van leisteen. Deze structuur is geschikt voor zowel horizontale als verticale interieurtoepassingen.

Steel (SY)

Ga voor luxe met de chique metalen glans van Steel. Een extreem fijne, lineaire structuur die doet denken aan geborsteld roestvrij staal. Metaaldecoren komen hierdoor nog meer tot leven, terwijl unikleuren van een subtiele glans worden voorzien. Door de slijprichting is Steel in verticale toepassingen het best op zijn plaats.

Trickle (TK)

Met diepe groeven, onregelmatige lijnpatronen en kleine knoesten brengt Trickle houtdecoren tot leven. Trickle is een veelzijdige structuur die ook perfect leent voor toepassing op textieldecoren en materialen met een organisch karakter. Ideaal voor zowel verticale als horizontale toepassingen.

Solid Granite (GR)

Donkere, neutrale unikleuren transformeren in graniet met Solid Granite. De robuuste, homogene steenstructuur is zeer gedetailleerd en is toepasbaar op rauwe betonlooks tot aan klassieke natuursteen decoren. Met Solid Granite geef je verticale en horizontale oppervlakken eenvoudig een matte, steenachtige look en feel.

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen