Sluiten

Bakken & Baden

Vooral in ruimtes waar hygiëne voorop staat, is Solid Surface van toegevoegde waarde. Met haar homogene opbouw en krasbestendige eigenschappen is het materiaal praktisch in gebruik en eenvoudig te reinigen. Stijlvolle Solid Surface oplossingen voor in de keuken en badkamer vind je binnen ons exclusieve Bakken & Baden programma.

Onze Solid Surface wasbakken en baden

DUTCH DESIGN BOWLS

Onder de noemer Dutch Design Bowls bieden we een grote selectie wastafelbakken en keukengootstenen. Zowel onderbouw als opbouw wastafelbakken maken deel uit van deze collectie. Rond, ovaal, rechthoekig, you name it! Of je nu een enkele wastafel of een dubbele wastafel in een meubel verwerkt, we hebben voor iedere opstelling een geschikte vorm in huis.

Handig! Kies hieronder een bak of bad uit de collectie en onze Bakken & Baden kiezer laat direct zien hoe deze overkomt in een ruimte, vanuit diverse hoeken. Klik op de 'Meer info' knop voor gedetailleerde informatie van het betreffende product.

*Dit is een digitale impressie van de bakken en baden, we adviseren je dan ook om de bak in het echt te komen bekijken om op eigen inzicht te beoordelen.Alle Dutch Design Bowls bakken zijn naadloos te verwerken in een blad of meubel en verkrijgbaar in decoren van HI-MACS®, Avonite® en Getacore®. Wil je een wastafelbak verwerken in een keuken? Kies dan voor Model Rome. Deze is uitgevoerd met een RVS onderbak om thermo-shock in het Solid Surface materiaal te voorkomen.SOLIDTRENDS BADEN

Het vrijstaande bad vormt de eyecatcher voor iedere badkamer. Solid Surface baden zijn niet alleen esthetisch, maar ook aangenaam warm bij aanraking en eenvoudig te onderhouden. Binnen onze SolidTrends baden collectie vind je een tweetal gegoten baden. Beide baden hebben een vloeiende, ronde vorm waar Solid Surface zich bij uitstek voor leent. Symmetrie is kenmerkend voor het ovaalvormige bad Clear. Liever een meer organische vorm? Dan is model Flow heel geschikt. Dit bad loopt subtiel toe aan een zijde. De baden worden uitgevoerd in een neutrale, witte kleur die vergelijkbaar is met de decoren Alpine White van HI-MACS®, Snowfall van Avonite® en Titan White van Getacore®.

HI-MACS WASBAKKEN

Naast de Dutch Design Bowl bakken en baden, bieden we ook een exclusieve collectie met HIMACS wasbakken aan. Deze sanitair- en keukenbakken zijn aangenaam warm bij aanraking en gemakkelijk te onderhouden. Ze worden gegoten en zijn geschikt voor naadloze inbouw of onderbouw in werkbladen van HI-MACS®.

Bekijk alle Solid Surface wasbakken

Meer informatie over Bakken & Baden

Meer downloads

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen