Sluiten

ASTRATA SLATS VAN DECOSPAN CREËEREN ULTIEME HUISKAMERGEVOEL IN SHOWROOM

Iedere architect wil in een showroom dat heerlijke huiskamergevoel creëren. Dat gevoel zorgt er namelijk voor dat men zich op zijn gemak voelt. Bij de aanschaf van bijvoorbeeld een badkamer of een keuken is dat een must. De opdracht van dit project was uitdagend; openheid en ruimte combineren met intimiteit in de showroom van Arma Keukens en Sanitair. Ga er maar aan staan! Alle credits gaan in dit geval regelrecht naar ontwerper Ostudio die samen met Haklander Interieurbouw zijn tanden heeft gezet in deze delicate klus. Het resultaat is om door een ringetje te halen. Kijk en bewonder!

DUURZAAM KARAKTER: ZOWEL BINNEN ALS BUITEN

Het zal niemand verbazen dat er veel tijd en energie is gestoken in het interieur. Niet gek aangezien dit de doorslaggevende factor kan zijn voor een (flinke) aankoop. Door de persoonlijke aanpak, is zowel het pand als de inrichting naar een commercieel hoger niveau getild. Het duurzame karakter van het pand loopt naadloos over in het interieur. Het gebruik van rijke materialen in een industriële omgeving, draagt ook zijn steentje bij aan die o zo belangrijke huiselijke sfeer. De entree met prachtige massief eikenhouten trap zorgt niet alleen voor een warm welkom, maar garandeert tevens een inspirerend bezoek!


OPENHEID, RUIMTE EN INTIMITEIT DOOR ASTRATA SLATS

Op zoek naar het ultieme huiskamergevoel bleken de Astrata Slats van Decospan de perfecte oplossing. De MDF-balken voorgefineerd in eiken, geven de showroom niet alleen openheid, ruimte en intimiteit, maar tegelijkertijd een flinke dosis sfeer. Sterker nog; de semitransparante wanden pakten uit als ware blikvangers! De mdf balken voorzien van eiken fineer zijn het ultieme ingrediënt voor het realiseren van sfeervolle en knusse hoekjes en boden tegelijkertijd de juiste handvaten om met ruimtes te spelen. Deze houten wanddecoratie heeft de showroom in no time de dynamiek gegeven die deze nodig had. Leuk detail: De Astrata Slats hebben een kleurkoppeling met Shinnoki HPL Ivory Oak en Natural Oak. Deze materialen zie je hier met een drager van MDF terug in de frames, zitelementen en bankjes.


4x ASTRATA SLATS

Wist je dat de Astrata Slats van Decospan verkrijgbaar zijn in vier varianten? Je hebt de keuze uit een driezijdige of vierzijdige variant in Oak Naturel of een drie- of vierzijdige variant in Shinnoki Ivory Oak fineer. Deze houtsoort staat garant voor een karaktervolle en tijdloze uitstraling en zorgt in no time voor die warme, gezellige en natuurlijke sfeer. Waar de vierzijdige balken geschikt zijn als ruimteverdeler, dienen de driezijdige varianten als sfeervol akoestisch wand- of plafondpaneel!


PERFECT ALTERNATIEF VOOR MASSIEF HOUTEN BALKEN

Maar de Astrata Slats van Decospan beschikken over meer voordelen! Zo zijn de gefineerde MDF-balken een perfect alternatief voor massief houten balken. De houten wanddecoratie is niet alleen praktisch, maar ook voordeliger. De gefineerde MDF-balken zijn namelijk stabieler en trekken niet snel krom. Handig: De Astrata Slats hebben allemaal dezelfde afmeting en het fineer vertoont minder kleurverschillen dan massief hout. Een win-win-situatie dus!

Specificaties

Interieurontwerp Ostudio
Realisatie interieur Haklander Interieurbouw
Materiaal Astrata Slats 4-zijdig Shinnoki Ivory Oak, MDF gefineerd Shinnoki Ivory Oak
Fotografie Hans Gorter

Projecten ter inspiratie

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen