Sluiten

HI-MACS lanceert nieuwe kleuren in samenwerking met Marcel Wanders

HI-MACS® lanceert zijn nieuwe kleuren voor 2016: de LUCIA-collectie. Na de succesvolle samenwerking met de topontwerper Marcel Wanders voor de Milan Design Week 2015, lanceert HI-MACS® drie nieuwe kleuren uit de nieuwe collectie die door de beroemde designer zijn ontworpen: Ice Queen, Shadow Queen en Star Queen.

HI-MACS LUCIA-collectie

De LUCIA-collectie voor HI-MACS® is als sneak preview gepresenteerd op de BATIMAT-beurs in Parijs. Het is een subtiele combinatie van de diepte van het materiaal en speelse ton-sur-ton-kleuren. De diepte die in het materiaal te zien is, wordt bereikt door ingelegde deeltjes die de natuurlike uitstraling goed laten uitkomen en warme binnenruimtes creëren.

De nieuwe serie omvat vijf kleuren en geeft de wereld van design en architectuur de vrijheid om projecten te creëren die steeds weelderiger en sensueler worden, zodat mensen ze altijd willen blijven aanraken en bewonderen. Met LUCIA behoudt HI-MACS® ‘solid surface’ al zijn ongeëvenaarde eigenschappen: veelzijdig, thermovormbaar, duurzaam, onzichtbare naden, waterdicht en hygiënisch.

Poëtische tinten en stralende texturen van Marcel Wanders

De drie tinten die Marcel Wanders heeft gecreëerd zitten vol karakter en werken met krachtige contrasten. In wezen weerspiegelen ze poëtische noten die doen denken aan maanlicht op donkere, diepe wateren, zonlicht op kristalhelder ijs, en de mistige tinten van mysterieuze maanlandschappen.

“Ik ben blij met alle mogelijkheden die deze nieuwe kleuren met zich meebrengen. We hebben ze genoemd naar poëtische personages vol persoonlijkheid: ‘Star Queen’ ‘Ice Queen’ en ‘Shadow Queen’. In hun gezelschap kun je een wereld van tegenstellingen ontdekken: donker en licht, zwart en wit en de grijstinten daartussen”. – Marcel Wanders


De stralende texturen van Marcel Wanders variëren van ondoorzichtig tot doorschijnend en zijn een subtiel mengsel van microdeeltjes en grovere schilfers, waardoor ze intens stralen. De drie nieuwe kleuren van Marcel Wanders zijn een harmonieuze aanvulling op Lentil en Red Quinoa uit de Lucia-collectie, waarvan de tinten evenveel contrast en warmte uitstralen. De LUCIA-collectie is vanaf 1 januari 2016 verkrijgbaar, als aanvulling op het brede spectrum kleuren, effecten en texturen die van HI-MACS® een uitzonderlijk materiaal maken dat op eindeloos veel manieren kan worden gebruikt.

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen