Sluiten

TON-SUR-TON MET ALPI FINEER IN SCANDINAVISCH APPARTEMENT

Sfeer, eenheid en perfectie; dat is wat ontwerper Bert van Hoecke Interiors en het team van De Oude Interieurbouw hebben weten te creëren in dit Scandinavische appartement waarin fineer van ALPI een prominente rol spelen. De uitdaging van ontwerper Bert van Hoecke Interiors en het team van De Oude Interieurbouw om werkelijk waar alles in dit appartement op elkaar af te stemmen was bijzonder groot. Hoe ze dit hebben aangepakt? Ze zijn op zoek gegaan naar fineer dat wat kleur en structuur betreft naadloos aansluit op de rest van het interieur. En eerlijk is eerlijk; deze missie is wat ons betreft meer dan geslaagd! 

PERFECTE MATCH: ALPI FINEER 11.12 LIGHT GREY LATI  

Het was even speuren, maar het fineer 11.12 Light Grey Lati van ALPI lijkt speciaal voor dit Scandinavische appartement ontworpen. Het fineer siert de keukenfrontjes en sluit naadloos aan bij zowel het aanrechtblad en de muur als de rest van de decoratie. De wandkast in de woonkamer maakt het plaatje compleet. Door het ALPI fineer ook hier terug te laten komen, hebben Bert van Hoecke Interiors en De Oude Interieurbouw in een handomdraai eenheid weten te creëren.  
UNIEKE EN STIJLVOLLE DESIGNS VAN CONSTANTE KWALITEIT 

Dat Italianen gevoel hebben voor smaak en stijl, bewijst ALPI ook nu maar weer eens. Het 11.12 Light Grey Lati decor is met liefde, zorg en aandacht samengesteld en geproduceerd door deze Italiaanse producent. ALPI gaat voorbij de gebaande paden en zoekt continu de grenzen van hout op in haar decoren. Zo staan de fineren bekend om hun stijlvolle en unieke designs. En dit zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen! DE MEERWAARDE VAN ALPI FINEER 

ALPI fineer worden stuk voor stuk vervaardigd uit populieren of ayous hout. Door vervolgens een speciale mixmatch-techniek toe te passen, kunnen de Italianen andere houtsoorten nabootsen of exclusieve (hout en grafische) patronen creëren die niet in de natuur te vinden zijn. Houttovenarij noemen wij het ook wel! En alsof dat niet genoeg is, gaat ALPI geregeld de samenwerking met gerenommeerde designers aan. Hierdoor weten ze de esthetische potentie van hout steeds verder te ontdekken. 


 
Tip: Wist je dat ALPI ook fineer op HPL backing onder de naam ALPIkord aanbiedt? De fineren uit deze serie zijn sinds kort aan onze Decor Kiezer toegevoegd. Ontdek ze snel en laat je inspireren! 

Specificaties

Ontwerp Bert van Hoecke Interiors
Realisatie De Oude Interieurbouw
Fotografie Andy Liffner
Materiaal ALPI

Meer interieurs met fineer

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen