Sluiten

Realistische Houtlooks in oogstrelende optiek

Wie binnenstapt bij Kempkes optiek Gouda aan de Agnietenstraat wordt als het ware een andere wereld ingezogen. De ambiance straalt rust en warmte uit, en dat is ook precies wat Buro M2R aan de tekentafel voor ogen had. Het vakkundige team van Hekker Interieurbouw vertaalde het ontwerp naar een 3D-interieur met maatwerk tot in perfectie. Lees hieronder hoe schoonheid, functie en hoogwaardige oplossingen succesvol samenvloeien.

Notenhout, geborsteld messing en donkergroen velours op de banken vormen het decor waarin de collecties van Kempkes optiek worden gepresenteerd. Geen klinische ruimtes voor oogmetingen, wat je ziet in traditionele optiekzaken, maar vertrekken met de sfeer van een woonkamer.

De wanden, maatwerkkasten en -banken zijn van top tot teen in het houtdecor Nogal Canaletto gestoken. Deze HPL uit de Gama Duo collectie van FINSA doet door haar patroon, kleur en structuur niet onder voor echt notenhout. Buro M2R koos voor de stijlvolle structuur Soft III met een zacht oppervlak en matte look. Wil je nog meer karakter toevoegen aan je houtdecor? Kies dan voor één van de nieuwe houtstructuren uit de FINSA Gama Duo collectie. Zo bieden de structuren Mesura en Boreal een aangename soft touch in combinatie met een houtstructuur die de nerven en het patroon van hout realistisch benaderen.

Onder de oogstrelende buitenkant paste Hekker Interieurbouw superPan toe, een drager die letterlijk tegen een stootje kan. En dat is zeker geen overbodige luxe wanneer er intensief gebruik van een interieur wordt gemaakt. SuperPan is opgebouwd uit een kern van grove spaanders met twee lagen van fijne spaanders, afgewerkt met een HDF-toplaag. Door deze unieke samenstelling zijn de kanten en de decoratieve laag van, in dit geval het HPL, beter bestand tegen stoten. Uitstekend toe te passen bij hoeken in verstek.

SPECIFICATIES

Ontwerp Buro M2R
Realisatie Hekker Interieurbouw
Materiaal FINSA Gama Duo

Gerelateerde projecten

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen