Sluiten

Hoe werkt onze sample service?

Een sample blijft de beste manier om een materiaal te bekijken, voelen en beoordelen. Hieronder beschrijven we stap voor stap hoe je snel en eenvoudig monsters aanvraagt via onze webshop. Benieuwd hoe onze sample service werkt en hoe we jou het beste kunnen helpen met de materialisatie van jouw project? Lees dan snel verder. Sample service stap voor stap uitgelegd

  • Bestellen kan heel gemakkelijk door middel van het zoeken naar jouw gewenste decor via de productzoeker 
  • Selecteer het decor en bestel je sample direct op de productpagina 
  • Deze wordt dan direct aan je winkelmandje toegevoegd 
  • Plaats je bestelling  
  • Jouw bestelling wordt binnen 1-3 werkdagen verzonden 
  • Deze worden bezorgd op het door jou aangegeven bezorgadres 


Zoek je een sample van een specifiek merk? Ga dan naar de merkpagina en bekijk de preview via de decorkiezer. Selecteer een decor en klik op meer info om een sample te bestellen. Naast de bestelfunctie vind je op deze pagina ook meer informatie over het product.
 

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker, ook bij het inrichten van onze sample service. Daarom hanteren we een vaste prijs per sample van €3,95 per stuk; excl. btw, incl. verzendkosten. Hiermee zorgen we er samen voor dat er goed wordt nagedacht over het aanvragen van een sample en materiaalverbruik, met als belangrijkste gevolg dat er zo min mogelijk sample resten ontstaan. 

Bekijk ons volledige assortiment

Vind je niet wat je zoekt?  

Het kan natuurlijk voorkomen dat je een materiaal hebt gezien van een artikel wat niet terug te vinden is in ons assortiment of waarvan geen sample in onze webshop te vinden is. In dit geval kun je een Broeinest bezoeken voor een alternatief in de collectie(s) of je sample direct bij de Broeinest partners en Baars & Bloemhoff leveranciers. 

Bezoek Broeinest

Wil je onze materialen graag zelf, met jouw klant of opdrachtgever bekijken? Bezoek dan een Broeinest locatie; hier vind je een uitgebreid aanbod van onze samples. Middels een bibliotheek systeem kun je onze samples hier lenen om de beste keuze voor je project te maken of voor te leggen aan jouw klant of opdrachtgever. Houd er daarbij wel rekening mee dat op de Broeinest locaties niet ons héle assortiment te zien is.  

Wil je een van de Broeinest locaties bezoeken? Maak dan een afspraak via Broeinest en geef (als je dit al weet) aan voor welke materialen je langskomt. De Spin in ‘t Nest van de locatie helpt je graag verder.   

Maak een afspraak bij een Broeinest

Nog verdere vragen?

Heb je nog vragen over onze sample service, mail dan naar sales@baars-bloemhoff.nl met als onderwerp “sample service”.  

Neem contact op

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen