Sluiten

OVVICE KRIJGT INDUSTRIEEL RANDJE MET VIROC

In de havenstad Rotterdam staat op nog geen 200 meter van winkelcentrum Alexandrium de volledig gerenoveerde tweede vestiging van OVVICE. Het ontwerpbureau You Surround You nam het gehele gebouw in 2018 onderhanden en transformeerde het samen met Schröder Interieurs naar een dynamische werkomgeving.

BALIE GEMAAKT VAN VIROC STEELT DE SHOW IN DE ENTREE

De ruimtelijke en uitnodigende entree van het pand aan de Marten Meesweg bestaat uit een in het oog springende ontvangstbalie en tevens koffiecorner met een industrieel uiterlijk. De balie werd vervaardigd uit onze cementgebonden vezelplaat van Viroc - een materiaal dat niet onderdoet voor echt. Door een samenstelling van naaldhoutvezels, cement en een vleugje kleurpigment verkrijgt het zijn unieke, ongekunstelde uitstraling.

GRAFISCH LIJNENSPEL EN SPEELSE ELEMENTEN

Door de combinatie van cement en hout kan Viroc verzaagd, geboord en geschuurd worden. You Surround You verwerkte een grafisch patroon in de balie om het geheel extra karakter te geven. De verticale lijnen worden voortgezet in de eyecatcher lampen van Studio Bertjan Pot. De lampen in de vorm van een omgekeerde huishoudtrap geven het hele interieur een dosis speelsheid mee.

Voor iedereen die een plek zoekt om te werken, vergaderen, brainstormen of op een andere manier zijn gedachtes wilt verzetten, is OVVICE dé plek in Rotterdam. Nog meer dan een flexwerkplek is OVVICE een ontmoetingsplek waar je welkom voelen de boventoon voert.

PROJECT SPECIFICATIES

Ontwerp You surround You voor Ditt.
Opdrachtgever SKEPP
Realisatie Schröder Interieurs
Fotograaf Melanie Samat Photography en You Surround You, Ditt.
Materiaal Viroc cementgebonden vezelplaat

GEBRUIKTE MATERIALEN

GERELATEERDE PROJECTEN

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen