Sluiten
  • CACTUS

    CACTUS

    A range of greens that have a fresh appearance

Kleurthema | CACTUS

Dé plant die inmiddels ieder interieur siert, weerspiegelt hier de diversiteit van alles wat er in uitgestrekte landschappen groeit. CACTUS is net zo levendig en divers als Moeder Natuur. Het thema is rijk aan natuurlijke, botanische invloeden nu we meer en meer beseffen dat we in harmonie met het milieu en onze omgeving moeten leven. Zo ontstaat er een fris palet van groene tinten, met zowel een meer blauwe als gele ondertoon. Ontdek hieronder de decoren uit dit kleurthema en bestel direct je monster!

Om de perfecte match te vinden tussen de decoren in de map en andere interieurelementen, hebben we het Color System geïntroduceerd. Met het Color System worden de 300 uni-kleuren gekoppeld aan de bekende RAL, NCS als Pantone codes. Daarbij is een zo goed mogelijke match gemaakt voor iedere kleur. Download het Color System overzicht hieronder.

Download Color System

Meer downloads

HET BAARS & BLOEMHOFF UNIKLEURENBOEK

Het Unikleurenboek is een compleet nieuwe benadering van de alomtegenwoordige sample boeken. In deze praktische en stilistische tool vind je een selectie van 300 Baars & Bloemhoff uni-kleuren, die direct uit voorraad leverbaar zijn.
Meer over het Unikleurenboek

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen