Sluiten

WEEK 46: Paintballen en Quadrijden met het hele team

Met deze stoere Spaarplan weekprijs ga je met je team een paintball strijd aan en quadrijden. Met een bootje vaar je naar het paintballbos: klaar voor de strijd tegen het andere team? Na 5 spellen paintball varen jullie weer terug naar Watergoed, waar de quads voor jullie klaarstaan. Je rijdt op het zandparcours en het behendigheidsparcours en wordt getest op snelheid en skills.

EEN BEZOEK AAN DE WINNAAR

Onze collega's Sigrid en Timothy mochten bij De Leeuw Interieurbouw uit Woerden persoonlijk deze toffe weekprijs uitreiken. Bekijk hieronder de beelden en werp gelijk een blik in hun werkplaats en prachtige showroom!

BEKIJK DE VERLOTING VAN DEZE WEEKPRIJS

Ben jij benieuwd of jij met jouw gehele team deze stoere Spaarplan weekprijs hebt gewonnen? Kijk snel wie er binnenkort gaat paintballen en quadrijden, onze collega Daniël verzorgt de verloting!

ELKE WEEK WEER PRIJS!

Wees niet getreurd als je niet hebt gewonnen deze week, we geven nog vele prijzen weg! Meedoen is simpel, plaats jij tussen 1 oktober en 9 december 2018 een order in één van de actieweken met een waarde van meer dan €500,-, dan maak je automatisch kans op de weekprijs van die week! Dit geldt voor zowel een aankoop in de webshop als telefonische aankopen via één van onze vestigingen. Supermakkelijk en elke week maak je opnieuw weer kans!

Bekijk hieronder de overige weekprijzen van het Spaarplan en doe weer mee!

Meer informatie over het Spaarplan

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen