Baars & Bloemhoff Spaarplan

Het Baars & Bloemhoff Spaarplan gaat weer van start! We hebben het Spaarplan opgezet om je ook dit jaar weer extra te belonen voor de orders die je bij Baars & Bloemhoff onderbrengt. Bij elke €100 krijg je één gratis spaarpunt en deze punten kan je vervolgens inwisselen voor een leuk cadeau naar keuze. Het sparen van punten start op 1 oktober maar je kan je nu al inschrijven zodat je direct vanaf de start meedoet met het Spaarplan! Ga hiervoor naar je 'Mijn Account' omgeving!

Schrijf je in voor het Spaarplan 2018!

MAAK WEER KANS OP SPECTACULAIRE WEEKPRIJZEN

Maar daar houden we het niet bij! Voor een periode van 10 weken, verloten wij wekelijks prachtige prijzen onder onze deelnemende klanten. We gaan meteen goed van start met een fantastisch Kart arrangement in week 1 en we eindigen met een spectaculaire hoofdprijs. In de tiende week maak je namelijk kans op een geheel verzorgde reis voor 2 personen naar de F1 Grand Prix 2019 van Spanje in Barcelona! Benieuwd naar de andere prijzen? Houd onze website dan goed in de gaten, elke maandag vind je daar de nieuwe weekprijs.

Plaats jij tussen 1 oktober en 9 december 2018 een order in één van de actieweken met een waarde van meer dan €500,-, dan maak je automatisch kans op de weekprijs van die week! Dit geldt voor zowel een aankoop in de webshop als telefonische aankopen via één van onze vestigingen. Supermakkelijk en elke week maak je opnieuw weer kans! 

Elke dinsdagmiddag worden om 12:00 uur de winnaars bekend gemaakt via onze website en social mediakanalen.

Spelregels Spaarplan

Bij elke €100 omzet krijg je één gratis spaarpunt.

  • Alleen klanten die zich via de ‘Mijn Account’ omgeving op onze website hebben aangemeld, sparen punten voor gratis cadeaus.
  • Er kan worden gespaard voor spaarpunten in de periode van 1 oktober tot 31 december.
  • Spaarpunten worden elke dag berekend op basis van gefactureerde orders.
  • Kijk voor de volledige actievoorwaarden op onze Spaarplan website.

SPELREGELS WEEKPRIJZEN 

  • Alleen klanten die deelnemen aan het Spaarplan in de periode van 1 oktober t/m 9 december 2018 maken kans op de extra weekprijzen.
  • Je maakt automatisch kans op de weekprijs bij een order van €500 of meer geplaatst in één van bovenstaande actieweken.
  • Je orderdatum bepaalt voor welke weekprijs je meespeelt. De week loopt van maandagochtend 00:01 uur tot zondagavond 23:59
  • Op onze website maken we elke maandag de weekprijs voor die week bekend. Houd onze website dus goed in de gaten!
  • Kijk voor de volledige actievoorwaarden op onze Spaarplan website.
  • Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Terugblik Spaarplan 2017

TERUGBLIK SPAARPLAN 2017

Tijdens de vorige editie van het Spaarplan hebben we maarliefst 69 gelukkige winnaars blij mogen maken met prachtige weekprijzen! Bekijk samen met ons nogmaals de terug naar de winnaars van vorig jaar!

Bekijk terugblik Spaarplan 2017
Sluit

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen
Weet je zeker dat je dit product uit de favorietenlijst wilt verwijderen?