Sluiten

Baars & Bloemhoff introduceert Pfleiderer DST collectie 2021 - 2024

Talrijke combinaties van decoren, verbeterde structuren en hoogwaardige dragermaterialen: dat is de basis van deze kersverse Duropal HPL en Thermopal melamine collectie van Pfleiderer. Of je nu op zoek bent naar een realistisch houtdecor, een luxe marmerlook of eyecatching unikleur, de DST collectie heeft het allemaal. Meer dan 150 decoren leveren wij vanaf nu direct uit voorraad in Thermopal gemelamineerd spaanplaat, Duropal HPL en ABS-band. Perfecte kleurkoppeling gegarandeerd! Daarnaast hebben we het complete aanbod DST decoren, samengestelde materialen en kant-en-klare artikelen zoals vensterbanken, HPL werkbladen en deuren online beschikbaar. In onderstaande video praten we je bij over alle ins & outs van de Pfleiderer DST collectie 2021 - 2024.

ONTDEK JOUW FAVORIETE DECOR IN ONZE DECOR KIEZER OF MET DE STALENKAART

Nieuwsgierig geworden naar de nieuwe decoren? Een compleet overzicht van de voorraadcollectie vind je in de digitale stalenkaart. Met behulp van onze Decor Kiezer zie je direct hoe een decor uit de Thermopal melamine of Duropal HPL collectie overkomt in een ruimte, vanuit verschillende hoeken. Jouw favoriete decoren liever met eigen ogen zien en voelen? Vraag dan een sample aan via de ‘meer info’ button in de Decor Kiezer!

MAAK KENNIS MET SANDPEARL (SD): DE VERBETERDE STANDAARD STRUCTUUR

De Sandpearl (SD) structuur is een nieuwkomer! Dit is eenzeerfijne, homogene parelstructuur met een subtiel glans-mat effect. Binnen de voorraadcollectie worden alle unikleuren en vele creatieve decoren nu standaard voorzien van de SD structuur.

Bekijk alle HPL en melamine decoren met SD structuur


CERTIFICERINGEN: VAN BLAUER ENGEL TOT CRADLE-TO-CRADLE BRONZE

Wist je dat zowel de Duropal HPL als de Thermopal melamine collectie het Blauer Engel certificaat draagt? Dit betekent dat het hout afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen, het plaatmateriaal een lage uitstoot van vluchtige organische stoffen heeft en minder dan 80 µg/m³ formaldehyde bevat. Voor formaldehyde emissies voldoet het Thermopal gemelamineerd spaanplaat aan de strenge criteria van de Duitse E05 normering.

Ook vervaardigt Pfleiderer steeds meer materialen deels uit gerecycled hout, zoals het P2 spaanplaat waarop de melamine decoren standaard worden geleverd. De samenstelling is 30 - 40% pre-consumer hout, 40 - 50% post-consumer hout en 10 - 20% dunningshout of resthout uit de industrie dat niet geschikt is voor zagerijen. Door deze samenstelling en het recyclingproces is Thermopal gemelamineerd spaanplaat Cradle-to-Cradle Bronze gecertificeerd.JOUW ZAAGRESTEN VERWERKT TOT NIEUW SPAANPLAAT

Op initiatief van Pfleiderer stelt Greenwaste een speciale container beschikbaar voor de inzameling van recyclebaar A/B hout. Dit resthout gaat naar de fabriek van Pfleiderer in Duitsland, waar er nieuwe materialen van worden gemaakt. Bekijk hier hoe dit proces in zijn werk gaat!

Lees meer over GreenwastePERSOONLIJK MATERIAALADVIES

Of je nu meer wil weten over de verwerking en toepassing van een materiaal of in één oogopslag wil zien hoeveel stuks er van jouw favoriete decor in ons distributiecentrum liggen, op onze website vind je 24/7 het antwoord op al jouw materiaal- en interieurvragen. Wil je graag persoonlijk materiaaladvies of de Pfleiderer DST collectie met eigen ogen bewonderen? Kom dan gerust langs op een van de vier Broeinest locaties. Daar staat een team van professionele adviseurs klaar om je te helpen.

Vind een vestiging in de buurt of neem direct contact met ons op

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen