Sluiten

Nieuw in Solid Surface: HI-MACS Concrete en SolidTrends marmer

Beton wordt alsmaar belangrijker binnen eigentijdse interieurs en architectuur met haar rauwe karakter en warme grijstinten. Ook HI-MACS signaleerde deze trend en speelt hier geweldig op in met de nieuwe ‘Concrete Collection’. De materialen uit deze collectie gaan terug naar de essentie en omarmen de rauwe textuur van beton. In combinatie met het gepolijste oppervlak dat je van HI-MACS gewend bent, levert dit een serie verrassende, fraaie materialen op.

Deze collecties ontdek je tijdens Material Xperience 2018. Meld je snel aan voor jouw gratis ticket voor hét materiaal event van het jaar!


RAUWE BETONLOOK EN GEPOLIJST DESIGN

The Concrete Collection combineert de rauwe betonlook met alle goede eigenschappen van de nieuwste generatie Solid Surface materialen. Dus ook thermovorming is mogelijk met de robuuste Concrete materialen. Zo creëer je eenvoudig vloeiende, ronde vormen en 3D-structuren mét een glad oppervlak en betonlook. Bovendien maakt thermovormen naadloos design mogelijk en verricht je reparaties binnen een handomdraai. In tegenstelling tot de hedendaagse extravagantie, gaat de Concrete collectie terug naar de industriële stijl, waarbij neutrale kleuren de basis vormen voor ieder interieurontwerp.





STIJLVOL MARMER MET SOLIDTRENDS

Niet alleen beton, maar ook steenachtige materialen als marmer maken hun opmars in het interieur en Solid Surface collecties. De populaire marmersoort Carrara vormde een grote inspiratiebron voor onze nieuwe SolidTrends collectie. Deze collectie bestaat uit bijzondere Solid Surface materialen met marmerlook én translucente eigenschappen. Met deze exclusieve decoren creëer je een stijlvolle look en mooie effecten in combinatie met verlichting. De SolidTrends materialen hebben dezelfde eigenschappen als ieder ander Solid Surface materiaal en kunnen dus ook op dezelfde wijze worden verwerkt. Door thermovorming biedt SolidTrends ongekende ontwerpmogelijkheden, die met natuursteen niet gerealiseerd zouden kunnen worden.

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen