Sluiten

Design District keert terug naar Rotterdam

Design District is hét trefpunt voor de interieurbranche in Nederland. De 15e editie van het vakevenement vindt plaats op 7, 8 en 9 juni 2017 in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Na 5 mooie jaren bij Taets op het Hembrugterrrein in Zaandam, keert Design District terug naar de locatie waar het allemaal begon. De indrukwekkende Van Nelle Fabriek heeft nog steeds een enorme aantrekkingskracht en staat inmiddels zelfs op de UNESCO werelderfgoedlijst. Vorig jaar was Baars & Bloemhoff met haar stand van HI-MACSFinsa melamine, ontworpen door i29 Interior Architects, nog uitgeroepen tot winnaar van de ‘District Award’ voor beste presentatie tijdens de beurs. Ook dit jaar zijn we druk in de weer om een verrassende presentatie neer te zetten.

LANCERING COMPLEET VERNIEUWDE UNI KLEUREN MAP

In samenwerking met grafisch ontwerpbureau Raw Color presenteren we straks onze kleurencollectie op een compleet nieuwe manier. Met de door Sight Unseen benoemde ‘Dutch color masters’ belooft de presentatie een indrukwekkend samenspel van kleur en ruimte te worden. In een map, met een focus op kleuren en beeld, vind je de collectie van PfleidererFinsaHomapal en Abet Laminati gecombineerd met de HPL en Melamine kleurstalen. Een compleet overzicht van alle kleuren op één kaart dus. Laat je inspireren door de verzamelingen van kleuren die je kunnen helpen in het realiseren van je volgende projecten. En zit je boordevol ideeën na het zien van de presentatie? Dat komt mooi uit, want alle producten zijn direct uit voorraad leverbaar.

Presentatie ALPIlignum collectie

Daarnaast presenteren we de luxe Italiaanse fineren van ALPI, een prachtige collectie van houtfineren waarbij de constante kwaliteit en unieke uitstraling haar grootste pluspunten zijn. Met haar ALPIlignum collectie wordt het houtfineer verwerkt tot een kant en klare HPL. Het ALPI houtfineer wordt aangebracht op een HPL ondergrond en vervolgens afgewerkt met een zeer hoogwaardige lak. Elke variant heeft daarnaast ook nog een sprekende structuur wat de beleving van echt hout en luxe benadrukt. Laat je verrassen door deze onderscheidende fineercollectie!

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen