Sluiten

UNILIN EvolaUNILIN Evola HPL WE27 CST

348204
  • 3050 x 1300 x 0,7 mm
[punten] Bonuspunten
Bestel nog [puntenperaantal] stuks om [punten] extra bonuspunten te sparen

Beschrijving

Korte beschrijving UNILIN Evola HPL WE27 Lace white CST

UNILIN Evola HPL WE27 Lace white CST is een HPL uit de UNILIN Evola collectie. Dit witte decor is uitgevoerd met de Soft Pearl (CST) structuur. De CST structuur is een subtiele lichte korrelstructuur. UNILIN Evola HPL wordt standaard geleverd in de afmeting 3050 x 1300 x 0,7mm. De duurzame collectie HPL van UNILIN Evola biedt voor een perfecte afwerking een 1-op-1 kleurkoppeling met UNILIN Evola gemelamineerd spaanplaat en ABS band. De UNILIN Evola decoren zijn ook verkrijgbaar als UNILIN Clicwall. Dit unieke modulaire systeem leent zicht voor voorzet- en tussenwanden. Door de kleurkoppeling voorzie je het hele interieur van dezelfde kleur en structuur!

Wat is UNILIN Evola HPL WE27 CST?

Met de combinatie van de WE27 Lace white en CST structuur van UNILIN Evola valt jouw interieurproject gegarandeerd op. De HPL is onderdeel van de uitgebreide UNILIN Evola collectie. Deze collectie onderscheidt zich met decoren en structuren die uit het leven gegrepen zijn. De decoren zijn perfecte onderhouds- en budgetvriendelijke alternatieven voor authentieke materialen zoals hout of beton. Door de natuurlijke designs tot in detail te verfijnen wordt het origineel tot in perfectie benaderd. Een voorbeeld hiervan zijn de synchroon structuren, hierbij volgt de nerf exact de tekening van het design waardoor het nauwelijks van echt te onderscheiden is.

De designs van UNILIN Evola zijn niet alleen beschikbaar in diverse uni kleuren, maar ook in verschillende look-a-like decoren zoals hout, stucco, metaal en zelfs marmer- en betonlook! De uitvoeringen hebben een 1-op-1 kleurkoppeling in UNILIN Evola HPL, UNILIN Evola melamine spaanplaat en ABS band. Decoren zijn leverbaar in een groot aantal verschillende structuren, waarvan circa 4 synchroon houtstructuren.

Kenmerken UNILIN Evola HPL WE27 CST

UNILIN Evola HPL WE27 CST is een HPL uit de UNILIN Evola collectie. HPL is de afkorting voor High Pressure Laminate; een laminaat dat is opgebouwd uit meerdere samengeperste lagen kraftpapier. Dit resulteert in een dichte, harde vormvaste plaat. UNILIN Evola HPL is de juiste keuze wanneer je op zoek bent naar een materiaal dat niet alleen een decoratieve functie heeft, maar ook slijtvast moet zijn en over een lange levensduur moet beschikken.

Toepassingen UNILIN Evola HPL WE27 CST

De hardheid van het materiaal zorgt ervoor dat HPL tegen een stootje kan. Hierdoor is uitermate geschikt voor uiteenlopende horizontale en verticale interieurtoepassingen. Denk hierbij aan kasten, werkbladen, balies, keukenfrontjes, deuren en tafels. Met de realistische oppervlaktestructuren zijn de hout decoren van UNILIN Evola steeds moeilijker van echt hout te onderscheiden. Zeker de synchroon structuren bootsen de look & feel van hout goed na.

Tip: voor wandbekleding raden wij UNILIN Clicwall aan. Door het gepatenteerde clicksysteem plaats je hiermee naadloos en stofvrij in een mum van tijd niet dragende voorzet- en tussenwanden. En het mooie is dat je de ruimte na plaatsing van de wand direct kunt gebruiken. Er is geen verdere afwerking vereist, waardoor je tot wel vijf keer sneller klaar bent. De UNILIN Clicwall panelen zijn op aanvraag ook beschikbaar in een brandvertragende of vochtwerende uitvoering. Wat wil je nog meer?

Bijpassende producten UNILIN Evola HPL WE27 CST

HPL van UNILIN Evola kun je combineren met diverse dragermaterialen, waaronder MDF en multiplex. Nog niet 100% zeker van welke drager je het beste kunt toepassen? Wij adviseren je graag over een passende oplossing. Wil je maximaal ontzorgd worden? Wij verlijmen de gewenste UNILIN Evola HPL met zorg en aandacht voor jou op een drager naar keuze. Wat wil je nog meer? Bijpassend ABS band wordt standaard geleverd in de afmeting 23 x 1mm. Het dunne band is minder zichtbaar wat resulteert in een strak eindresultaat. Daarnaast heb je bij verticale toepassing de mogelijkheid om voor gemelamineerd UNILIN Evola spaanplaat te kiezen. Het gewenste UNILIN Evola decor doortrekken op de wanden? Met de UNILIN Clicwall is dit een fluitje van een cent! Dit modulaire wandsysteem heeft alles in huis om in no time een voorzet- of scheidingswand te creëren. Ideaal!

Vergelijkbare producten met UNILIN Evola HPL WE27 CST

Naast HPL van UNILIN Evola hebben wij ook HPL van Duropal en FINSA met een 1-op-1 kleurkoppeling gemelamineerd plaatmateriaal en ABS band. Nieuwsgierig naar meer? Wij leveren HPL van o.a. de merken Abet Laminati, Arpa Industriale, FENIX®, Homapal, Alpikord en GetaLit. Hiermee bieden wij voor elke toepassing een geschikt HPL decor.

Duurzaamheid UNILIN Evola HPL WE27 CST

UNILIN Evola HPL WE27 CST is op aanvraag verkrijgbaar met de FSC® of PEFC claim. Als leverancier van FSC® en PEFC gecertificeerde houtproducten, beschikt Baars & Bloemhoff over zowel de FSC® Chain-of-Custody certificering als de PEFC Chain-of-Custody certificering.

Specificaties

MerkUNILIN Evola
ProductsoortHPL
SerieBasic
KleurLace white
StructuurSoft Pearl (CST)
Breedte (mm)1300
Lengte (mm)3050
Dikte (mm)0,7
Gewicht (kg)4,16
Duurzaamheid keurmerkNiet van toepassing
Productvideo

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen