Sluiten
Circulair tafelblad Amsterdams Blond
Circulair tafelblad Amsterdams Blond product photo

Circulair tafelblad Amsterdams Blond

384089
  • Circulair product
  • 3000 x 1000 x 35 mm
[punten] Bonuspunten
Bestel nog [puntenperaantal] stuks om [punten] extra bonuspunten te sparen
€ 488,36  ⁄ M2 Bruto adviesprijs
st

Beschrijving

Herso circulair blad Amsterdam Blond

De massief houten Amsterdams Blond bladen van Herso zijn handgemaakt en bestaan uit lichtgekleurde afvalhoutsoorten. De gebruikte materialen zijn afkomstig van afgedankte meubels uit de sloop en milieustraat, aangevuld met hout van bomen die lokaal gekapt moeten worden. Het eindresultaat is telkens weer een verrassing, omdat de samenstelling van elk blad afhankelijk is van de voorraad beschikbaar afvalhout van dat moment. De Amsterdams Blond bladen van Herso worden geleverd met FSC® Recycled 100% claim. Duurzamer kan niet!

Materiaal, beschikbaarheid & afmetingen

De naam Amsterdams Blond zegt eigenlijk al genoeg en staat voor alle lichtgekleurde soorten afvalhout die zijn verwerkt in de deze unieke, verrassende en speciale bladen. Grenen, eiken, beuken en andere 'blonde' houtsoorten staan hierbij centraal. Afgedankte meubels uit de sloop of de milieustraat of balken uit een pand dat gesloopt moet worden; de kans is groot dat deze gebruikte houtsoorten een tweede leven krijgen in de bladen uit de Amsterdams Blond lijn.

De unieke houten bladen uit de Amsterdams Blond lijn worden stuk voor stuk met de hand gemaakt. Omdat geen blad hetzelfde is, weet je vooraf niet welke samenstelling jouw blad heeft. Wat je wel weet, is dat jij de enige bent met dit exemplaar. Dit maakt jouw duurzame keuze voor een blad van Herso extra bijzonder. Lees hier meer over de circulaire houtbewerkers van Herso.

De bladen uit de Amsterdams Blond lijn van Herso worden standaard geleverd in de volgende afmetingen:

  • 2400 x 1000 x 35mm
  • 3000 x 1000 x 35mm

Toepassing Herso Amsterdams Blond bladen

De bovenzijde van de bladen worden netjes opgestopt en voorgeschuurd. Eventuele oude verbindingsgaten, kabeldoorvoeren, sleufjes en scheurtjes worden opgevuld met resthout en hars. De Amsterdams Blond bladen van Herso zijn perfect geschikt als blad voor een bureau, boardroomtafel of bijvoorbeeld een spreektafel.

Tip: frees een omega profiel in de onderzijde van het blad. Aangezien hout werkt in de breedte, voorkom je hiermee dat het blad krom trekt.

Wist je dat....

  • Er naast de Amsterdams Blond ook een Brabants Bont serie is waarin zowel lichte als donkere houtsoorten gecombineerd worden?
  • Een deel van de houtsoorten die gebruikt worden, geoogst worden via urban mining? Hierbij wordt materiaal geoogst uit panden die rijp zijn voor de sloop. Arbeidsintensief, maar erg milieuvriendelijk.

Certificeringen & keurmerken Herso

Alle bladen van Herso zijn geproduceerd met hergebruikt hout. De Amsterdams Blond bladen van Herso worden dan ook geleverd met de FSC® Recycled 100% claim.

Specificaties

MerkHerso
ProductsoortTafelblad
SerieAmsterdams Blond
KleurAmsterdams Blond
Gewicht (kg)73,08
Duurzaamheid keurmerkFSC Recycled 100%

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen