Baars & Bloemhoff Maatwerk Awards 2018

Trommelgeroffel… we hebben een primeur! Dit jaar introduceren wij een gloednieuwe award om jouw vakmanschap te eren en het de aandacht te geven die het verdient: de ‘Baars & Bloemhoff Maatwerk Awards’. Jaarlijks worden er talrijke prijzen uitgereikt voor het beste gebouw, beste architect of beste interieur, maar de makers die deze prachtige ontwerpen realiseren blijven daarbij vaak op de achtergrond. Hoog tijd voor verandering dus! Nu is het moment aangebroken om ook de makers en hun vakmanschap in de spotlights te zetten met dé prijs voor interieurbouw en de meubelindustrie!Doe mee!

De mooiste, spectaculairste, opvallendste, technisch uitdagende of meest gedetailleerde maatwerk interieurprojecten waarin onze materialen een rol hebben gespeeld zijn vanaf nu in de race om de titel ‘Beste Maatwerk 2018’. Maar we houden het natuurlijk niet bij één prijs. De Baars & Bloemhoff Maatwerk Awards worden uitgereikt in maar liefst 5 verschillende categorieën: Horeca, Zakelijk, WonenRetail en Zorg.

Voor het nomineren van de beste projecten hebben we jouw hulp nodig. Meedoen is heel eenvoudig. Vertel ons wie en welk project er absoluut kans zouden moeten maken op deze prijs, en wat dit project zo bijzonder maakt. Check hieronder de spelregels om er zeker van te zijn dat dit project aan de voorwaarden voldoet en zend vervolgens jouw nominatie in via onderstaand aanmeldformulier.

Spelregels

Wil je een project nomineren voor de Baars & Bloemhoff Maatwerk Awards? Check dan snel onderstaande spelregels en basisvoorwaarden, om te zien of het project genomineerd kan worden om kans te maken op een Award.

  • Het project moet opgeleverd zijn in 2018
  • Er moeten minimaal 3 goede, professionele foto’s beschikbaar zijn van het project
  • Minimaal 1 of meerdere materialen uit onze collectie moeten in het project zijn toegepast
  • Je kunt projecten indienen in meerdere categorieën, maar maximaal 1 project per categorie
  • Inzenden kan tot 1 oktober
  • De finalisten worden op 1 oktober bekend gemaakt

Prijs & Jury

Het blijft nog even spannend, want de grote finale zal plaatsvinden op 23 oktober tijdens de Dutch Design Week 2018. Een spectaculaire setting in Broeinest EHV vormt die avond het decor voor de awardshow. Alle finalisten worden feestelijk ontvangen met een borrel en diner, waarna een professionele vakjury per categorie één gelukkige winnaar zal aanwijzen, die natuurlijk uitgebreid wordt toegelicht die avond. Naast de awards in de 5 categorieën, zal er een publieksprijs worden uitgereikt. Dus dat wordt stemmen, stemmen, stemmen!

En waar gaan de winnaars van deze felbegeerde prijs mee naar huis? Een ding is zeker, een goed gevuld prijzenpakket, een vermelding van het winnende project en bedrijf op al onze kanalen, en natuurlijk; de eer.

Meer details over het prijzenpakket en de vakjury volgen snel! Houd deze pagina en onze social media kanalen dus goed in de gaten en nomineer nu jouw favoriete interieurproject van 2018!

Zend hier jouw project in
Sluit

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen
Weet je zeker dat je dit product uit de favorietenlijst wilt verwijderen?