Sluiten

Training // Kantafwerking

Of het nu gaat over fineer banden, massieve randen of ABS-band, kantafwerking is onlosmakelijk verbonden aan de verwerking van decoratief plaatmateriaal tot een meubel of maatwerk interieur. Tijdens de training Kantafwerking delen we de beste tips & tricks voor het hoogwaardig afwerken van diverse materialen.

Verder leer je hoe je jouw kantenaanlijmmachine kunt afstellen, zodat je efficiënter te werk kunt gaan. Ook bespreken we welke lijm je het beste kunt gebruiken voor verschillende toepassingen. Onder andere PU-verlijming en naadloze verlijming komen aan bod. Tijdens het theoriegedeelte van de Kantafwerking training leggen we een breed scala aan technieken zo veel mogelijk merkonafhankelijk uit. Vervolgens is er tijd om nagenoeg alle technieken in de praktijk te zien en heb je natuurlijk de mogelijkheid om onder begeleiding zelf het een en ander uit te testen. 

De Kantafwerking training vindt plaats op diverse data in Broeinest UTR. De lunch wordt geregeld. Bekijk de beschikbare data en schrijf je direct in via bovenstaande button.

Schrijf je direct in

Praktische info

Tijd 10:00 uur - 16:00 uur
Prijs €350,00 per persoon (excl. BTW)
Locatie Broeinest UTR

WIST JE DAT… JE DE TRAININGSKOSTEN VERGOED KRIJGT MET EEN SCHOLINGSSUBSIDIE?

Als je een vakinhoudelijke training volgt die direct betrekking heeft op jouw werk als interieurbouwer, meubelmaker, inkoper of werkvoorbereider, kun je een scholingssubsidie aanvragen. De scholingssubsidie kan oplopen tot maximaal €1000,00 per persoon per jaar.

Lees hier meer over de scholingssubsidie

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen