Sluiten

"Kijk naar voren met respect voor wat achter je ligt"

Wat doe je als je Abraham ziet? En wat betekent dat dan? Dat is vaak de vraag die je jezelf stelt als je ook echt de prachtige leeftijd van 50 jaar bereikt. Maar het is ook een vraag die ik mijzelf eigenlijk pas over 3 jaar wil stellen. En toch spookt deze vraag de laatste tijd continu door mij hoofd.

Kijk je terug op de jaren die achter je liggen of juist vooruit naar de jaren die komen? Ik hoorde laatst iemand zeggen “50 is het nieuwe 30!”. Betekent dat dan dat je langzaam ouder wordt of gewoon traag volwassen? Hoe dan ook, iedereen kijkt anders naar dit getal. En dat is ook het mooie, want daardoor kun je zelf bepalen door welke bril je kijkt. 

Nou, ik weet het wel. Want ik heb altijd geleerd dat je naar voren moet kijken met respect voor alles wat achter je ligt. Dat vooruitgang niet betekent dat je het beter doet dan vroeger, maar dat je je aanpast aan de tijd. Verandering is niet kritisch zijn op hoe het ging, maar de kwaliteiten van toen toepassen in de nieuwe situatie. 

En dat is ook waar 2022 voor Baars & Bloemhoff voor staat. Enorm trots zijn op de 50 jaar die achter ons liggen. Met respect kijken naar wat alles wat de heren Goodwin Baars en Gerard Bloemhoff hebben opgebouwd. Samen met de klanten die al jaren met ons samenwerken en de leveranciers die er al decennia voor zorgen dat we onze belofte kunnen nakomen. Kijkend naar 1999 toen Baars & Bloemhoff onderdeel werd van DSG en de kansen die werden geboden om in dit mooie bedrijf verder uit te bouwen.

Vooruitkijkend op de komende jaren, waarin we de handelsgeest van 1972 niet in de fles stoppen, maar aanpassen aan de uitdagingen waar we als sector mee te maken hebben. Hoe kunnen we leren van de afgelopen 50 jaar en deze toepassen om digitalisering en duurzaamheid de nieuwe standaard te laten zijn van onze mooie branche?

Hierover lees je in deze uitgave meer en dit hele jaar zullen we alle ervaringen en ideeën met jullie delen. We nemen jullie graag mee door de afgelopen 50 jaar en hoe we deze belangrijke leermomenten door zullen vertalen naar de toekomst. 

Want de handelsgeest van 2022 heeft hetzelfde DNA als zijn voorouders. Bij Baars & Bloemhoff vind je alles wat je zoekt! Toen, nu en in de toekomst.

Met vriendelijke groet,

John Faas – Business Unit Manager

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen