Sluiten

Naturel palet en sterke contrasten in kantoor Dentons

Tien jaar geleden nam advocatenkantoor Dentons als een van de eersten een gebouw in gebruik op de Zuidas en realiseerde Smeulders Interieurgroep het maatwerk interieur. Onlangs werd het interieur wederom door Smeulders Interieurgroep in een nieuw jasje gestoken. Studio Prototype en DZAP zetten een serene sfeer neer met veelvuldig gebruik van hout, een naturel kleurpalet en een gevarieerde tribunetuin.

MATERIAAL MEETS FUNCTIE

Het kleur- en materiaalpalet is zorgvuldig afgestemd op het gebruik van de ruimte. Donkere materialen sieren plekken om gefocust te werken, terwijl je je in de ontmoetingsruimtes omgeeft door een zee aan licht. Denk aan grijs vilt tegen het plafond en boekenkasten van zwart Color MDF en notenhout tegenover verschillende wittinten, ColorVlok White Loft en licht eiken. Met strakke lijnen of juist een subtiele nuance vloeien de verschillende ruimtes in elkaar over.


LICHT EIKEN LOOKS MET UNILIN EVOLA

Vooral het eikenhout keert in veel ruimtes als ton-sur-ton palet terug. Het vormt een speels streeppatroon op de wanden en geeft invulling aan de vlakken op de vloer. Naast echt hout zijn er ook HPL decoren met houtlook gebruikt in het maatwerk interieur. Het H852 decor uit de collectie van UNILIN Evola benadert de kleur en het patroon van eikenhout op realistische wijze. De fijne lijnen van de Linewood structuur versterken het gevoel en de beleving van echt hout. Met de UNILIN Evola HPL collectie creëer je eenvoudig een ton-sur-ton interieur, zoals in het kantoor van Dentons. Het HPL heeft namelijk een 1-op-1 kleurkoppeling met gemelamineerd spaanplaat en kantenband. 

Specificaties

Ontwerp Studio Prototype
Projectmanagement DZAP
Realisatie Smeulders Interieurgroep
Fotografie Ewout Huibers
Materiaal UNILIN Evola, Color MDF, ColorVlok

Bekijk meer zakelijke interieurs

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen