Sluiten

Contact & Vestigingen

Ben je interieurbouwer, ontwerper of architect? Dan is Baars & Bloemhoff dé partner voor jouw interieurprojecten.  Wij leveren onze producten aan professionals door het hele land, maar je kunt natuurlijk ook terecht op een van onze vestigingen voor persoonlijk advies en inspiratie. Je bent van harte welkom op onze locaties in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam of Eindhoven. Ons distributiecentrum is gevestigd in Zaandam, hier kun je op bestelling plaatmaterialen afhalen.

Algemene contactgegevens:
Telefoon: +31 (0) 88 102 8080
E-mail: sales@baars-bloemhoff.nl

Ons assortiment bestaat uit meer dan 4.000 materialen voor de interieurprofessional. Van decoratief plaatmateriaal tot aan duurzame akoestische panelen. Zoek je een constructieve plaat zoals berken multiplex, MDF of gemelamineerd spaanplaat? Bij Baars & Bloemhoff vind je het!

Klant worden in 2 minuten

Meld je aan als klant bij Baars & Bloemhoff en profiteer direct van voordelen zoals netto productprijzen en inzicht in je bestellingen. Maak binnen twee minuten je account aan en bestel direct. Met een account heb je 24/7 toegang tot de webshop en BestelApp waarin ruim 4.000 decoratieve en constructieve materialen te vinden zijn!

Ik wil klant worden


Broeinest

Alle Baars & Bloemhoff verkoopkantoren zijn gevestigd op een Broeinest locatie. Op deze plek komen makers, ontwerpers, studenten en architecten bij elkaar om materialen te ontdekken, inspiratie op te doen en kennis te delen. De materialenbibliotheek in de Broeinesten wordt gevuld door diverse partners in vloeren, verlichting, akoestische materialen en nog veel meer. Baars & Bloemhoff is met een uitgebreid assortiment aan decoratieve plaatmaterialen een van de trotse partners.

Broeinest afspraak maken

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen