Sluiten

Een nieuw hoofdstuk voor boekhandel Paagman

Als je ook maar één voet over de drempel van Boekhandel Paagman zet, weet je dat dit niet zomaar een boekenzaak is. Deze boekhandel van bijna 700 m² zit vol met verscholen pareltjes en maakt van het kopen van een boek een ware beleving. Alle credits gaan regelrecht naar het designteam van Aces of Space die het ontwerp van deze prachtige zaak op zich heeft genomen. Maar laten we vooral het team van Hemlock project- en winkelinrichting niet vergeten! Zij hebben dit hele project tot in de puntjes gerealiseerd en hebben voor de uitvoering hiervan een Baars & Bloemhoff Maatwerk Award (categorie Retail) in ontvangst genomen (Maatwerk Awards 2020). Geheel terecht als je het ons vraagt! Lees snel verder en laat je inspireren.

Verrassend, gastvrij én inspirerend

Een verrassend, gastvrij en inspirerend concept gebaseerd op klantervaring, een sterke visuele impact en meeslepende verhalen; dát is wat er in deze enorme ruimte gecreëerd moest worden. Wij vinden deze missie meer dan geslaagd! Zelden zagen we zo’n prachtige en bijzondere boekhandel. Voordat je überhaupt binnen bent, kijk je je ogen al uit. Je stapt in een andere wereld; een boekwalhalla waarin je op jouw tempo op zoek gaat naar het perfecte boek.

UNILIN Evola steelt de show in knusse koffiekorner

In werkelijk waar ieder hoekje word je weer (blij)verrast. Van boekenkasten die aan het plafond hangen tot (voor)leestunnels en van spiegelplafond tot een levensgrote paarse giraf; je treft het allemaal aan. Niet onbelangrijk: er is een koffiecorner ingericht, zodat je onder het genot van een cappu alvast wat bijzondere boeken kunt doorbladeren. De wandkasten van deze knusse hoek zijn afgewerkt met UNILIN Evola HPL (U656 Tanned Peach); een duurzaam decor dat in één klap warmte creëert. Daarnaast beschikt dit materiaal over een oppervlak dat tegen een stootje kan. De ideale keuze dus!

Leuk weetje: Wist je dat de uni kleuren van UNILIN gebaseerd zijn op de laatste internationale trends? Daarbij komt dat de UNILIN Evola HPL decoren nog een kleurkoppeling met gemelamineerd spaanplaat en kantenband hebben ook!


Color MDF in intense kleuren trekken Paagman sfeer door

Iets verderop vind je de mid-shop presentatie en platenhoek waar de kleuren je om de oren vliegen! De eyecatching meubels voorzien van gekleurd MDF in Royal Blue, Berry Rood en Curry Geel trekken alle aandacht. En dat is precies de bedoeling! Leuk detail: deze prachtige decoren hebben hun intense kleur te danken aan de bijzondere wijze waarop ze geproduceerd zijn. Er is tijdens de productie namelijk kleurstof door de vezels gemengd.

Subtiel glans-mat effect van Duropal siert boekenkasten

Een niet geheel onbelangrijk onderdeel van een boekenzaak zijn de boekenkasten zelf. De afwerking hiervan is essentieel. Voor de zijkant is gekozen voor diepblauw en blauwgroene decoren die zijn voorzien van een Sandpearl structuur (SD); een zeer fijne, homogene parelstructuur met subtiel glans-mat effect. Deze blauwe Duropal HPL decoren (Fjord & Royal Blauw) zijn in vele afmetingen, diktes en uitvoeringen leverbaar en hebben een 1-op-1 kleurkoppeling met Thermopal melamine platen en ABS kantenband. Ideaal!

Tip: Wist je dat het palet van Duropal, naast talrijke uni kleuren, bestaat uit realistische hout reproducties, steen- en fantasiedecoren en verschillende structuren? Binnen de DST-collectie zijn er veel combinaties van decoren, structuren en dragermaterialen mogelijk. Mix en match er dus lekker op los en neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!


Verrassend notendecor matcht 100% met interieur

Dan komen we aan bij de zogenaamde wonderrooms waarin de Duropal HPL R30061 Real Walnut duidelijk de boventoon voert. Dit decor is voorzien van een diepe houtstructuur met een onregelmatig, gestreept patroon en glans-mat effect. Een verrassend decor dat 100% matcht bij de rest van het interieur.

Houd er rekening mee dat bovenstaand decor geen onderdeel is van de DST Xpress voorraadcollectie en dus alleen op aanvraag beschikbaar is. Bekijk alle noten houtdecoren van Duropal in onze webshop.

Specificaties

Interieurontwerp Aces of Space - Tim Hundersmarck
Realisatie interieur Hemlock Project & Winkelinrichting
Materiaal UNILIN Evola, MDF Color, Duropal
Fotografie Sven Verbruci
Tekst Content Studio Just Jits

Projecten ter inspiratie

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen