Sluiten

Winnaar Shopping Award 'B2B E-Commerce bedrijven'!

Onze webshops baars-bloemhoff.nl en stiho.nl hebben op donderdag 28 maart een Shopping Award gewonnen voor beste B2B webshop van Nederland! We zijn als De Stiho Groep ongelooflijk trots op deze prijs voor onze e-commerce activiteiten. Dit was nooit tot stand gekomen zonder ons eigen developmentteam Sybrand’s Place en de unieke samenwerking binnen de diverse DSG afdelingen. Samen maken wij onze webshops elke dag een beetje beter!
 
 
Voor de tweede keer wordt dit jaar een juryprijs uitgereikt binnen deze categorie. Uit de nominatie sprak veel waardering voor onze webwinkel waarmee we de koppeling van de website met de webshop – sterke inspiratie in combinatie met transactie – uitstekend hebben uitgewerkt. Met de input van onze klanten werken we dagelijks aan nieuwe functionaliteiten om het gebruiksgemak naar een hoger niveau te tillen.Het keurkorps constateert over de hele linie dat online b2b-verkopers hun klant steeds beter in beeld krijgen: "Inspiratie en oriëntatie krijgen meer aandacht. Digital marketing staat scherper op de radar bij de zakelijke webwinkels. Zo zijn veel van hen ook actief op social media." Naast De Stiho Groep waren ook Kruitbosch en Proforto genomineerd in onze categorie.

Ontdek waarom wij hebben gewonnen!

Met regelmaat updaten wij onze website en lanceren wij nieuwe functionaliteiten. Bekijk de bovenstaande video ontdek de laatste noviteiten.

BESTELLIJSTEN

Wil je eenvoudig en snel al je gewenste producten per project in één duidelijk overzicht? Bij elk product makkelijk je eigen referentie plaatsen? En direct je favoriete producten bestellen met slechts één klik op de knop? Dan biedt onze nieuwe functionaliteit ‘bestellijsten’ uitkomst.

VERBETERDE ZOEKFUNCTIONALITEIT

Razendsnel vind je altijd het product of advies wat je zoekt. Uit feedback van onze klanten kwam vorig jaar namelijk naar voren dat met name de zoekfunctie verbeterd kon worden. Met trots kunnen we nu dus meedelen dat de zoekfunctie inmiddels sterk is verbeterd. Bekijk de video en ontdek hoe jij in ons complete assortiment aan plaatmaterialen met één klik het juiste artikel vindt.

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen