Sluiten

Aangepast tijdsvak van leveren i.v.m. werkzaamheden op de A7

Vanaf april 2024 vinden er werkzaamheden plaats aan de brug op de A7 ter hoogte van Purmerend. Dit zorgt voor een logistieke uitdaging in jouw levergebied. Voornamelijk tijdens spitsuren wordt er grote drukte verwacht vanwege het afsluiten van meerdere rijbanen in de verschillende fases van de werkzaamheden.

Omdat wij er altijd naar streven om onze leverbelofte na te komen, passen we tijdelijk het tijdsvak van levering aan. Dit betekent concreet dat we, in de periode van de werkzaamheden, tussen 10:00 en 15:00 uur zullen leveren in jouw levergebied. We kunnen hierbinnen geen specifieker tijdsvak communiceren.

In principe geldt nog steeds; voor 17:00 uur besteld, de volgende werkdag geleverd. Wil je zeker zijn van jouw levering? Plaats je bestelling dan ruim op tijd. Bij voorkeur 2 dagen voordat jij met de materialen aan de slag wil gaan. Zo kun jij zelf ook jouw belofte naar je klant waarmaken.

Zodra de werkzaamheden klaar zijn zullen we ons normale leverschema hervatten. Hier houden we je van op de hoogte. Mocht er in uitzonderlijke situaties écht spoed zijn, neem dan contact op, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Mocht je nog vragen hebben naar aanleiding van dit bericht, neem dan contact met ons op.
Neem contact op

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen