Sluiten

BESTELLEN KAN WEER TOT 17:00!

Vanaf 3 juni kan je weer bestellen tot 17:00 uur! Alle aanpassingen aan ons distributiecentrum en bijbehorende systemen zijn inmiddels operationeel. Daarnaast hebben we ook het logistieke team vergroot. Hierdoor kunnen we de explosieve groei aan dagelijkse orders weer efficiënt en zorgvuldig afhandelen.

Dit geeft jou dus nóg meer tijd en ruimte om de hele werkdag materialen te bestellen voor de eerstvolgende leverdag. Dit geldt zowel voor telefonische orders via je vestiging als voor orders via onze webshop.

OOK AFHALEN IS WEER MOGELIJK!

Wil je dezelfde dag nog aan de slag met je bestelde materialen? Plaats dan direct je order online en kies voor de optie ‘afhalen’ of bel met één van onze vestigingen om je bestelling te plaatsen. Na het plaatsen van de order kun je twee uur later al je materialen afhalen in Zaandam.

Wil jij je bestelling komen afhalen? Houd dan rekening met de volgende zaken:

// Afhalen kan van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 15:00.
// De bestelling moet vóór 13:00 uur geplaatst zijn.
// Onze gehele voorraad ligt in ons distributiecentrum in Zaandam, materialen afhalen op de andere vestigingen is dus niet mogelijk.
// Afhalen kan alleen met een orderbevestiging of bewijs van betaling van de order.
// Betalen bij afhalen kan uitsluitend via PIN
// De afhaler is zelf verantwoordelijk voor het laden van de goederen. Onze collega’s helpen je graag met het laden van de materialen wanneer er een heftruck nodig is. Dit kan alleen bij wagens die vanaf de zijkant geladen kunnen worden. Kan dit niet? Kom dan met minimaal 2 personen om je order zelf te laden.

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen