Sluiten

Geslaagde editie van Material Xperience

Wij blikken terug op weer een geslaagde editie van Material Xperience. We hebben vele enthousiaste reacties mogen ontvangen op onze nieuwe materialen en beurspresentatie ontworpen door Daphna Laurens.

Van luxe fineren tot aan leerachtige structuren

Gedurende 5 dagen presenteerden we op een luxe wand de Italiaanse fineren van ALPI, een prachtige collectie van fineren waarbij de constante kwaliteit en unieke uitstraling haar grootste pluspunten zijn. De kolom in het midden van de stand is gemaakt van VIROC, onze cementgebonden vezelplaat met industriële looks.We combineerden ook de nieuwe collectie van Duropal en Thermopal met de structuur “Nude” van Finsa. Deze leerachtige structuur voelt meer dan echt aan, wij raden je aan om hier een sample van te bestellen om het zelf te ervaren. Dit geldt natuurlijk ook voor de nieuwe Duropal en Thermopal collectie. Abet Laminati timmert al een tijdje aan de weg met haar structuur Polaris, krasvast, supermat en geen vingerafdrukken meer op je meubel.

VariAkoestiek in de spotlights

Baars & Bloemhoff is ook specialist op het gebied van akoestiek, wij bieden oplossingen in het dempen van geluid middels ons programma VariAkoestiek. Bezoekers konden tijdens Material Xperience kennis maken met enkele van de vele mogelijkheden op dit gebiedWil je meer weten over onze mogelijkheden en graag een gesprek inplannen met een van onze experts op dit gebied? Neem dan snel contact met ons op!Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen