Sluiten

Veneer Experience in Broeinest EHV

Het ‘Veneer Experience’ event in Broeinest EHV was dé kennissessie op gebied van houtfineer. Onze fineer specialist Rob Hanssen presenteerde hoe het proces van boomstam tot plaatmateriaal verloopt en kreeg men inzicht in de mogelijkheden met het samenstellen van het perfecte fineer. Zo leerde je over de herkomst, de voegwijzen en de verwerking van de verschillende houtsoorten.


Na de presentatie van Bart de Groof van Ten Back de Groof architecten over een hun favoriete projecten (tevens winnaar van de Maatwerk Awards 2018!), sloten we de middag af met de officiële opening van de Decospan Black Box; de splinternieuwe fineerpresentatie van Decospan in Broeinest waarin meer dan 50 fineersoorten op levensgroot formaat te bewonderen zijn.



In de box vind je de populaire collecties van Nordus, Querkus, Shinnoki en Look'Likes, maar ook moeraseiken van honderden jaren oud! Deze Black Box is in elke Broeinest locatie te vinden dus loop gerust een keer binnen en laat je adviseren over de mogelijkheden met onze houtfineren. Of neem contact met ons op om een afspraak te maken op een van onze vestigingen.

Neem contact op

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen