Sluiten

Baars & Bloemhoff Maatwerk Awards 2018 uitgereikt

Een onvergetelijke avond, en wat een overweldigende opkomst! Gisteren verzamelden bijna 100 interieurbouwers, meubelmakers en zelfs een aantal architecten zich in Broeinest EHV voor de allereerste uitreiking van de Baars & Bloemhoff Maatwerk Awards tussen de designstukken en trendwerelden van onze #TIMEISNOW expositie. 17 finalisten, 5 categorieën en 6 felbegeerde awards stonden die avond centraal. Per categorie waren er drie finalisten in de strijd om de titel ‘Beste Maatwerk 2018’. Een uitzondering daarop was de categorie ‘Wonen’. We ontvingen zo veel inzendingen van beeldschone badkamers, knappe keukens en woonprojecten vol magnifieke details, dat we in deze categorie zelfs vijf finalisten hebben genomineerd. Wat de keuze voor de jury zeker niet makkelijker maakte.

Lees hieronder verder over deze bijzondere avond.

AANMELDEN MAATWERK AWARDS 2019

Ga jij er dit jaar met deze felbegeerde vakprijs vandoor? Meld jouw mooiste project dan snel aan via onderstaande button!

Aanmelden Maatwerk Awards 2019

Vrijwel elke vierkante centimeter in Broeinest EHV en letterlijk alle stoelen aan de dinertafels waren gevuld. Door alle enthousiaste reacties en de enorme opkomst kunnen we nu alvast verklappen dat het niet bij één editie van de Baars & Bloemhoff Maatwerk Awards blijft. Integendeel, het zal een jaarlijks terugkerend fenomeen worden. Aangezien de animo groter was dan we ons hadden kunnen wensen, reiken we de awards volgend jaar op een grotere locatie uit. Zo kunnen we er samen een nóg mooier feest van maken!

Maar eerst even terug naar dit jaar. Terwijl alle aanwezigen genoten van een heerlijk diner en vol spanning afwachtten of zij in de prijzen waren gevallen, was het aan de professionele vakjury om de uiteindelijke winnaars bekend te maken. Kees Hoogendijk, directeur van CBM, trad op als juryvoorzitter. Koninklijke CBM is de branchevereniging voor de interieurbouw en meubelindustrie. In totaal vertegenwoordigt CMB ongeveer 500 leden. Als businesspartner behartigt Koninklijke CBM de belangen van haar leden en zet zich actief in voor een sterke creatieve maakindustrie voor wonen en werken. Met zijn jarenlange relevante ervaring heeft Kees Hoogendijk belangrijke, onafhankelijke en onpartijdige stem in deze awardshow. Wat ons betreft dus de ideale juryvoorzitter voor de Maatwerk Awards. Naast Kees Hoogendijk, maakten ook CBM Voorzitter Marcel Horjus en onze eigen Commercieel Manager John Faas deel uit van de driekoppige jury.Na het voorgerecht reikte de jury de eerste twee awards uit, gevolgd door weer twee awards na het hoofdgerecht en last but not least; de award in de grootste categorie, namelijk Wonen. Hieronder alle welverdiende winnaars op een rij!

Zorg


TECHNOPLANNING // PROJECT: ANTONI VAN LEEUWENHOEKZIEKENHUIS

Ontwerp: Gortemaker Algra Feenstra architecten // Fotografie: Annabel Jeuring // Materiaal: HI-MACS


Retail
SMEULDERS INTERIEURGROEP // PROJECT: SHOEBALOO P.C. HOOFTSTRAAT

Ontwerp: MVSA Architects // Fotografie: Jeroen Musch // Materiaal: MDF, Spaanplaat, HPL


Zakelijk
ISSOS INTERIEURBOUW & EXPO // PROJECT: ABN-AMRO AMSTELVEEN

Ontwerp: Koppes Bouwkunde Heerhugowaard // Fotografie: Issos Interieurbouw & Expo // Materiaal: HI-MACS, Multiplex


Horeca
HOUTWERK BV // PROJECT: HOTEL MONASTERE

Ontwerp: Nicemakers // Fotografie: Eva Bloem // Materiaal: HI-MACS, Decospan

Wonen
VAN HOOF KEUKEN EN INTERIEURBOUW // PROJECT: BRABANTSE VILLA

Ontwerp Tenback de Groof Architecten // Fotografie: Ronald Smits // Materiaal: Decospan, HI-MACS


Naast de prijzen in de vijf categorieën, was er nog één award waar alle aanwezige makers voor in de race waren: de Publieksprijs. De afgelopen weken is er volop gestemd. En hoe! Al op dag twee hadden maar liefst 615 mensen hun stem uitgebracht en dat aantal liep razendsnel op naar ruim 3.000 stemmen in totaal. De projecten van alle finalisten kregen een podium op onze drukbezochte #TIMEISNOW expositie en hebben op die manier in de spotlights gestaan bij de bezoekers van de Dutch Design Week. Dus ook de DDW bezoekers brachten veelvuldig hun stem uit. Maar er kan er maar 1 de winnaar zijn, en dat is Proper3D met het uitgesproken woonproject Sixties aan de Amstel!

Publieksprijs
PROPER // PROJECT: SIXTIES AAN DE AMSTEL

Ontwerp: Julien Kummer & Proper // Fotografie: Wouter van der Sar // Materiaal: Color MDF, Colorply, Forbo, Decospan, Berken Multiplex, Betonplex

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen