Sluiten

Moodboard // SAND & ICE

SAND & ICE is geïnspireerd op een ijsachtig landschap met glanzende en gepolijste oppervlakken naast korrelige, steenachtige texturen. Hierbij past de uitstraling van Of-Stone perfect. Zachte wittinten en neutralen gaan hand in hand met aardse blauwe kleuren en een bronzen accent. Verfijnde texturen uit de collecties van Alpi Lignum, HI-MACS en Forbo creëren een subtiele, natuurlijke look & feel.
Barbara Medo maakt elke twee weken een thematisch moodboard met onze materialen. Zorgvuldig geselecteerd komen ze samen in sferische compositie. Zo maak je iedere keer kennis met nieuwe materialen en verrassende materiaalcombinaties. Houd deze website en onze socials dus goed in de gaten en laat je inspireren door de eindeloze mogelijkheden!

De Eindhovense Barbara Medo is Surface Designer en Fotografe. In haar werk voeren kleur, materiaal en compositie de boventoon. Barbara gaat altijd intuïtief en experimenteel te werk, waarbij ze steeds naar nieuwe technieken zoekt in haar proces. Vernieuwende materiaaltrends en tactiliteit weerspiegelen in haar visuals. Met eigen materialen en textiel creëert Medo settings die ze vervolgens in passende sfeer fotografeert. Qua fotografie combineert ze digitale en analoge technieken.

Toegepaste Materialen

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen